juni 21

Sparket i gang årets idyllfestival med allsang og «trøkk»! Kjente artister fikk folk til å holde varmen..

Skoleklokka hadde ringt til sommerferie, og ukas gråvær var i ferd med å endre seg til det bedre da årets idyllfestival ble sparket i gang på Isegran fredag ettermiddag.

Østfolds største

Festivalen som definerer seg som østfolds største inviterte til musikkfest med en rekke kjente artister fredag kveld.

Artister

DeLillos, Arif, Lind/Nilsen/Fuentes/Holm, OnklP, Matoma, Vrengt, Julie Bergan, og Sushi & Kobe sto på artistlista den første festivaldagen.

Selv om det begynte å bli litt småkaldt utpå kvelden bidro artistene til at publikum holdt varmen til sent mot natt. Likevel var det enkelte som hadde sikra seg med egen boblejakka til tross for at vi skriver 21.juni,

DeLillos

Det var Vrengt som åpnet ved 16-tiden, og ble etterfulgt av mer kjente DeLillos / som bø opp til allsang med «Neste sommer» og etterhvert også «smak av honning»

To scener

Årets festival byr også også på to scener, der musikken fortsetter raskt på den andre scenen. Det gir kortere ventetid mellom artistene.

Julie Bergan –

Vi tipper Julie Bergan-fansen fikk det de ønsket, lett gjenkjennelige låter og dansbar musikk.

Det så også ut til at ungjenta trivdes godt foran publikum i Fredrikstad, Hun var tydelig begeistret over stemningen på festivalen.

Bergan avslutter med «Ignite» før hun reiste videre til Rådhusplassen for VG-lista på NRK.

Lind, Nilsen, Fuentes, Holm

De har tidligere blitt kalt «De nye gitarkameratene» , nå kaller de seg bare Lind, Nilsen, Fuentes, Holm. I kveld var det tid for gjenhør og gjensyn med de populære gutta på Isegran. Det skal være omtrent 10 år siden de sist var ute på veien i felleskap.

For de over 35?

.. og selv om de sørget for god stemning også blant den yngste delen av publikum – får de kanskje tåle å være et av innslagene som begeistret et mer «voksent» publikum i løpet av kvelden.

Matoma og OnklP

Senere fredagskveld kunne publikum også få gjenhør med både OnklP og Matoma. Også Arif og Sushi & Kobe skapte begeistring.

Folk på festival

Vi legger også ut en masse foto med «FOLK på festival» på våre facebooksider. Her er noen bilder fra festivalens første dag.,

Festivalen fortsetter lørdag

Festivalen fortsetter lørdag ettermiddag, med bla Erik & Kriss, Raga Rockers, Postgirobygget, Aurora, Broiler og Hkeem.