juni 22

Fem østfoldinger vant 1 million hver

25 nye Lotto-millionærer er trukket ut, men den 25.millionen gikk til et andelslag på ti spillere opplyser Norsk Tipping i en artikkel.

5 x Østfold

Det var også 5 ordinære Lotto-vinnere denne kvelden som alle vant 3,3 millioner hver, så kvelden før sankthansaften ga oss totalt 29 ny Lottomillionærer.

De fem østfoldingene er bosatt i..

De fem østfoldingene er bosatt i Sarpsborg, Fredrikstad og Rakkestad. To fra Sarp, to fra Frstad og en bosatt i Rakkestad.

De 24 heldige Supertrekning-vinnerne i Lotto er altså blitt Lotto-millionærer uten å få sju rette, da de er trukket ut som vinnere blant alle innleverte Lotto-rekker.

Mann fra Fredrikstad

  • Nei! Har jeg vunnet? Det er ikke tull? Tusen, tusen, tusen takk! Dette må være en veldig jobb fin jobb dere har. Nå må jeg ringe samboer og fortelle den gode nyheten, sa den glade vinneren fra Fredrikstad. Mannen ønsket å være anonym. Vinnerkupongen ble levert med mobilen 22. juni.

Kvinne Sarpsborg

  • Nei! Er det tulletelefon detta her eller? Har jeg vinne? Tusen takk må jeg si da. Jeg har spilt i mange år, men dette er første gangen jeg vinner stort. Nå skal vi fortsette å feire sankthans her, sier den blide kvinnen fra Sarpsborg. Kvinnen ønsker å være anonym.

Hun vant på en Lotto-kupong hun leverte hos Extra Kurland 21. mai.

Aktuell link | foto via Norsk Tipping