juni 22

God lørdag! Status iøstfold: Mann på festival ville ikke høre – havnet i slåsskamp. Dame i 20-årene arrestert..

God lørdag! Våkner opp til sol og blå himmel. Prognosene kan tyde på en fin lørdag – selv om enkelte av oss kanskje savner en enda varmere temperatur.

Skoleklokka ringte for sommerferie for mange i går! Håper det blir BRA, selv om det er en del som enda må vente noen uker på årets ferieuker.

Noen planer for helga?

En tur med båten? Se en TV-serie fra sofakroken? De norske fotballdamene spiller VM-fotball, og er klar for ny match i kveld. Det er også full runde i vår hjemlige eliteserie med flere interessante oppgjør, Sarpsborg 08 møter Vålerenga på søndag, mens det også er flere kamper i lavere divisjoner.

På festival

Vi er på idyll/festival på Isegran / Fredrikstad denne helgen og fotograferer artister og feststemt folk, legger ut flere foto utover ettermiddagen og kvelden.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste natt til lørdag, Lørdag formiddag var det sparsommelig med meldinger fra Sarpsborg, Halden og Moss, og dessverre utfordringer med å nå gjennom på politiets telefon.

I Fredrikstad var det et par personer som endte i arresten etter dårlig oppførsel.

*vi oppdaterer ved nye aktuelle meldinger ..

Mann på festival ville ikke høre – havnet i slåsskamp..

#Fredrikstad

Kl 21.43

En mann i 20-årene blir anmeldt for ikke å etterkomme pålegg. Ble tidligere i kveld bortvist fra festivalområdet. På vei vekk fra festivalomårdet havnet han i slosskamp. Blir nå kjørt arrest og anmeldt for ordensforstyrrelse i tillegg.

Kom tilbake

#Fredrikstad

Kl 20.50

En dame i 20-årene blir innbrakt til arrest. Ble tidligere i kveld bortvist fra festivalområdet, men kom etter hvert tilbake. Blir anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

Sveip Oslo / Langøyene

Alvorlig voldshendelse

#Oslofjorden

#Langøyene

Kl 23.15

Politiet har pågrepet en mann i tredve årene etter en grov voldshendelse på øya, foreløpig tas han hånd om av helse. Fornærmede, også han i tredve åren behandles på Ullevål sykehus med knusningsskader i ansiktet. Partene har så langt ikke vært mulig å avhøre.

Etterforskningen fortsetter utover dagen med avhør av de involverte (Siktede, fornærmede og vitner).