juni 23

-Utrolig revansjelysten etter cupexit. Sarpsborg 08 møter Vålerenga Kl 1500

Etter cupexit mot antatt svakere motstand i midtuka er Sarpsborg 08 revansjelystne. S08 vant riktignok forrige seriekamp mot Odd, men tapet mot Tromsdalen var kjedelige greier.

-Børster ikke under teppet

  • Omgivelsene må aldri tro at vi børster noe slik under teppet. Vi har hatt en skikkelig runde på hva det innebærer å være fotballspiller, ha lederegenskaper, ærgjerrigheten og ærekjærheten i seg på å ikke la sånt skje. Det gjelder oss alle. Vi er i akkurat samme båt. Jeg har beklagd meg en gang før, men jeg er ikke en som sier unnskyld så jævlig mange ganger, for nå har jeg og vi så utrolig lyst til å revansjere oss mot Vålerenga. Vi har en plan, men da må vi mange knepp opp, sier hovedtrener i Sarpsborg 08 Geir Bakke.

Også Vålerenga røk ut av cupen i midtuka, og ønsker sikkert å slå hardt tilbake.

  • Det er to lag som har lyst til å vise seg fra en annen side. Vålerenga har vært gode hjemme i perioder. Det går fort, de har individuelle ferdigheter. De overbefolker og kommer med backer, men lag som spiller slik etterlater seg noen rom og. Vi må være skarpe selv sier Bakke til klubbens nettsider.

aktuell link | S08