juni 24

CC Cowboys klare for Idyllfestivalen neste sommer. Fyller 30 år som band og klar for stor turné

Idyllfestivalen er stolte av å kunne presentere CC Cowboys som en av sine første artister for neste år. Det åpnes for Super Early bird billetter mandag 24.6 kl 10.00.

17000 gjester i år

-Idyll festivalen er allerede i gang med å planlegge sitt 2020-arrangement etter årets mega suksess med 17.000 gjester på Isegran. Festivalen har vært utsolgt i 4 år, og det jobbes hardt for at også neste år skal bli en minst like stor suksess skriver arrangørene i en melding.

I 2020 feirer CC Cowboys sitt 30 års jublieum med ny musikk og sin største turné noen gang.

CC Cowboys har turnert uten stans i over 15 år, og i 2019 har de tatt seg et vel fortjent hvileår. Bandet hadde et behov for å stoppe opp og ta innover seg hvor de har vært, hva de har gjort, få litt avstand fra hverandre, og jobbe med nye ideer.

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

-Høy marsjfart

-CC Cowboys er et band som har hatt en høy marsjfart – lenge. Vi er en klokke som står stille. Vi går riktig to ganger i døgnet. Vi definerer ingenting lengre. Vi er ikke den nye vinen. Vi er et av de gamle banda som aldri gir opp. Vi er de som bare fortsetter og fortsetter. Vi er CC Cowboys.

Isegran

CC Cowboys gleder seg stort til å opptre på Isegran neste år, og lover allsang, dans og Idyll.