juni 28

Syklistene i Team Rynkeby Østfold besøkte sykehuset på Kalnes

  • Jeg forventer en knalltur på setet, nye venner, glede, latter og selvfølgelig penger i kassa til barnekreftforeningen, sier Fiona Skjennem. Avdelingssjefen fra bemanningsavdelingen syklet først inn foran sykehusinngangen sammen med kollega Anita Alme torsdag formiddag.

Sistnevnte som jobber som sekretær i føde-barsel på Kalnes, var med for første gang i fjor. I år er det Skjennem som prøver seg for første gang skriver sykehuset på sine nettsider.

God sak

  • Jeg deltar for å støtte en god sak samtidig som jeg har hatt gleden av å trent i et år sammen med en fantastisk positiv gjeng. Men jeg er forberedt på støle lår og sår rompe fra cirka dag 4, og håper på sol og medvind hele veien til Paris, sier Skjennem, som allerede har sendt inn søknad for 2020.

2100 syklister

Team Rynkeby er et nordisk veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlig sykdom.

I dag består Team Rynkeby – God Morgon av 2100 mosjonssyklister og 500 hjelpere fordelt på 54 lokale lag fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene, Island og Tyskland. Deltakerne velges ut blant tusenvis av søkere. I løpet av et år skal deltakerne både bli i stand til å sykle de mer enn 1.200 km til Paris – og forplikter seg til å gjøre en innsats for å samle inn penger til barn med alvorlig sykdom.

I fjor ble resultatet til Team Rynkeby 91,7 millioner kroner som ble donert til organisasjoner som hjelper barn med kritiske sykdommer, og 9,8 millioner kroner gikk til Barnekreftforeningen.


Her kan du lese mer | foto via sykehuset Østfold