juni 29

Fredrikstad vant over Nardo – beholder tabelledelsen etter fire strake

Nardo gikk på sitt første hjemmetap da Fredrikstad gjestet klubben lørdag ettermiddag. Et FFK-lag som i hovedsak var det samme som i forrige runde, bortsett fra at Håvard Åsheim var tilbake etter skade.

FFKs hovedtrener før kampen;

  • Dette blir en kamp hvor vi må matche Nardo på fysikk og duellspill, lykkes vi med det så skal vi ha kvalitet nok til å bryte de ned og vinne. Vi er inne i en god periode, men vi har en sulten gjeng som jobber hardt for å bli bedre hver dag, de veit at hvis vi slipper oss ned forsvinner den gode perioden fort. ( FFK )

Målløs første omgang

Det var ikke det helt store å juble for i de første 45-minuttene. Ingen av lagene maktet å sette ballen i mål, og det sto 0-0 da dommer blåste til pause.

0-1

Etter 58 minutter hadde Fredrikstad en ball i nettet, men målet ble annullert på grunn av offside. Det samme ble en FFK-scoring etter 87 minutter.

Likevel var det FFK som tok ledelsen i matchen

Etter ca 60 minutter kom dagens eneste scoring. Fredrikstad tok ledelsen etter at Solberg steg til værs på et Begby-innlegg – og headet kula i nota beskriver klubben i sin oppsummering.

-Tett og jevn

-En tett og jevn kamp hvor FFK slipper Nardo til kun ved et par sjanser. Etter 1-0 scoringen ble det mange muligheter for Fredrikstad og basert på det en velfortjent seier konkluderer bortelaget på sine nettsider.

Møter Egersund

Neste søndag er det Egersund som er motstander for de rød/hvite. Kampen er også vårsesongens siste hjemmekamp.

skjermbilde via FFK


aktuell link | basert på input fra Fredrikstads nettside | FFK |

foto arkiv