juni 29

God lørdag! Status iøstfold: Butikktyv – etterlyst og utvist. Flere bortvist. Kranglete.

God lørdag, er siste helg i juni. Våkner opp til både sol og skyer, men prognosene tyder på en ålreit lørdag i vårt distrikt. Meldt opp mot 23-24 grader.,

Noen planer for dagen?

Hva med en tur i Østfold-skjærgården i løpet av helgen? Ta årets første bad? Besøke Glommafestivalen? Se en TV-serie eller to? Luke i hagen? ..eller besøke Fredriksten festning?

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste natt til i dag, her er noe av det som har skjedd

Bortvist x 2

#Halden

Kl 04.47

I løpet av natten er det bortvist to berusede menn i slutten av tenårene. Ene noe aggressiv i sin oppførsel, slo inn i veggen på Pizza ekspressen. Begge bortvist ut natten.

Bortvist x 5

#Fredrikstad

Kl –

I løpet av natten er det så langt bortvist fem berusede menn i 20 årene fra sentrumsområde. Kranglete oppførsel. Ene anmedeldes i tillegg for urinering på offentlig sted.

Innbrudd i bil

#Sarpsborg

Kl 05.02

En bileier oppdaget at det ila natten har vært innbrudd i sin bil. Stod parkert i sentrum. Vi har vært på stedet og utført åstedsundersøkelse. Er bla stjålet vognkort og sminke. Ingen synlige skader på bilen forøvrig.

Skadeverk

#Moss

Kl 02.54

Meldes om skadeverk og ruteknusing på en ungdsomklubb på Refsnes. Gode vitneopplysninger resulterte i pågripelse av en mann i 20 årene. Han fremstår også ruspåvirket.

Uten førerkort

#Fredrikstad

Kl 03.11

Rolvsøy. En politipatrulje stanset bilist. Viser seg at fører ikke innehar gyldig førerkort. Mann i slutten av tenårene anmeldes.

Fra fredag

Butikktyv – etterlyst og utvist

#Fredrikstad

Kl 17.45

Nygaardsgata. En butikktyv tas hånd om av vekter inntil vi ankommer. Damen viser seg å være både etterlyst og utvist fra Norge. Blir kjørt til arresten.

Onanerte åpenlyst

#Fredrikstad

Kl 18.55

Vispen. Melding om naken mann som ser på badende i kikkert og onanerer. Politiet kjører til stedet og finner mannen i 40 årene, som opprinnelig er polsk, ligge naken på fjellknausen over badestranda. Det tas beslag i en kikkert. Anmeldes for forholdet.

Brann i frityrkoker

#Rakkestad

Kl 16.48

Storgata. Melding om brann i frityrkoker. Nødetatene til stedet. Innledningsvis fare for spredning. Ansatte evakuerte seg selv og brannen ble raskt slukket. Ingen personskade. Politiet oppretter undersøkelsessak.