juni 30

God søndag! Status iøstfold: Hentet av ambulansehelikopter. Kjørte ned gjerde og postkasse. Trøbbel på sjøen. Promille

God morgen, er søndag og siste dag i juni. Våkner til noe overskya vær, men lovende prognoser. Håper helgen har vært OK så langt.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag det siste døgnet, her er noe av det som har skjedd

Kvinne kjørte inn i fjellvegg – luftambulanse

#Hvaler

Kl 01.01

Utgårdsveien. Politi og nødetater rykket ut på melding om singelulykke. Bil som skal ha kjørt inn i en fjellvegg. Det ble rekvirert luftambulanse til stedet. Fløyet til Kalnes sykehus, betegnet som stabil. Er videre mistanke om alkoholpåvirkning. Forøvrig ingen passasjer i aktuelle kjøretøy.

Kjørte ned gjerde og postkasse

#Halden

Kl 01.23

Tistedal. Politiet rykket ut på melding om personbil som hadde kjørt inn i et autovern. Fører, en kvinne i 70 årene, fremstår alkoholpåvirket. Hadde i tillegg kjørt ned et gjerde og postkasse på en privatadresse. Sjåfør ble kjørt til legevakt for blodprøvetaking samt sjekket for eventuelle skader. Anmeldes/førerkortbeslag.

Mann over bord..

#Fredrikstad

Kl 19.07

Nøkledypet. Melding om at mann falt over bord fra seilbåt. Mannen ble tatt på land og var tilsynelatende i bra form. Vil bli tilsett av ambulanse

Promillekjøring

#Askim

Kl 04.22

Kom melding om mulig promillekjøring i sentrumsområde. Politiet fikk vi stanset aktuell bil. Bekrefter av fører er beruset, innehar heller ikke gyldig førerkort. Kvinne i 20 årene anmeldes.

Sveip

Mange ulykker på sjøen

Hovedredningssentralen melder om mange ulykker på sjøen så langt i helga, grunnstøtninger, kollisjoner, kantring, o.l. Veldig travelt for redningsenhetene. HRS oppfordrer alle til å senke farten, løfte blikket og HA PÅ REDNINGSVEST.