juni 30

Klare for sommeråpent på NRK. Besøker campingplasser

F.v: Linn, Skåber, Øystein Bache, Robert Stoltenberg, Ida Rasch, Atle Bjurstrøm, Ole Rolfsrud, Nadia Hasnaoui, Ingrid Gjessing Linhave, Margrete Røed, Christian Strand, Christer Johnsgård og Mikkel Niva (ikke til stede)

Sommeråpent 2019

12 spente programledere står klare til å feire campingsommeren i Norge. De skal besøke seks campingplasser fra Fevik i sør til Alta i nord.

2.juli

Sommeråpent har premiere 2.juli på NRK1, og det blir sendinger fem dager i uka fra tirsdag til og med lørdag opplyser NRK i en melding.

Feire Norge

I år ønsker Sommeråpent å feire Norge som ferieland og dyrke den nostalgiske sommerfølelsen. Gjennom den faste serien «Campinglekene» vil Sommeråpent utfordre familier til å konkurrere og leke sammen. Hver uke konkurrerer to lag mot hverandre for å bli kåret til «konge av campingplassen».

Årets programledere

Ingrid Gjessing Linhave og Robert Stoltenberg, Moysand camping (Fevik)

Moysand

Linhave og Stoltenberg leder premiereprogrammet fra en av Norges eldste campingplasser. Moysand camping fyller 90 år i år og ligger vakkert til ved Fevik.

Margrete Røed og Øystein Bache, Larkollen camping (Moss)

Larkollen

Larkollen camping er kjent for mange gjennom serien «Campingliv» fra 2001 på NRK. Sommeråpentredaksjonen ønsker å utforske hva mer Larkollen har å by på og hvorfor folk trives så godt der.

Christian Strand og Mikkel Niva, Gloppen camping (Sandane)

Gloppen camping

Sommeråpent kommer for første gang til dette området i Sogn og Fjordane. Campingplassen ligger flott til, der man enkelt kan benytte seg av sjøen og får et supert utgangspunkt for turer i fjellet.

Nadia Hasnaoui og Ole Rolfsrud, Storsand camping (Trondheim)

Storsand

Dette er en campingplass som på mange måter viser fram et typisk trøndersk kulturlandskap. Storsand camping ligger landlig til, og er et naturlig stopp for reisende sørover eller nordover i landet.

Linn Skåber og Atle Bjurstrøm, Kabelvåg camping (Lofoten)

Lofoten

Sommeråpent har gjestet Lofoten før, men ikke øst-siden. Området er en populær camping-destinasjon og det finnes en god del små og litt større campingområder. Kabelvåg camping ligger idyllisk til i typisk Lofoten-landskap med nordlandshus.

Ida Rasch og Christer Johnsgård, Alta strand camping (Alta)

Alta

Dette er en tradisjonsrik campingplass. Her er det tre campingplasser som ligger på rekke og rad langs Alta-elva, og her er det mange som kommer for å fiske. I tillegg er det en flott base for å komme seg til Nordkapp.


Alle foto via NRK