juni 30

Sarpsborg 08 møter Strømsgodset på mandag. Salvesen håper på ny nettkjenning

Sarpsborg 08 avslutter denne eliteserierunden med hjemmekamp på Sarpsborg stadion. Kampen spilles mandag Kl 19.00, og motstander er Godset. Bortelaget er inne i en vanskelig periode, og sliter i motgang. Drammensklubben ligger utsatt til på tabellen.

Etter en svak sesongstart er det kort avstand mellom de to lagene på tabellen.

Salvesen håper på nettkjenning

Lars-Jørgen Salvesen virker å ha prikket formen. Nå går han for nye fulltreffere mot Godset på mandag skriver klubben på sine nettsider.

  • Formen er der. Vi kommer oss mer og mer for hver dag som går. Jeg tror det er mange som har knekt noen koder på hvordan vi ønsker å spille og framstå. Jeg syns vi ligner mer og mer på det laget Geir og Tom Freddy ønsker vi skal se ut som, sier Salvesen, klar på at det blir en tøff oppgave på mandag.

-Kjemper med nebb og klør

  • Vi møter et lag som kjemper med nebb og klør. De har fått ny trener og sikkert hatt en god treningsuke. Vi må være med fra start, for det kommer til å smelle, men vi skal være på vårt beste og ta tre poeng

-Her skal vi styre

  • De vil gjerne presse høyere, så får vi se om de får lov til det her. Uansett: Vi er hjemme. Her skal vi styre, sier Tom Freddy Aune, som mener de siste øktene har vært bra.
  • Det var høy intensitet – akkurat slik vi vil det skal se ut med bra kvalitet. Det ser bra ut, så må vi være klare for det samme på mandag sier Aune til klubbens nettsider.


Foto av Salvesen via S08 | web