juni 30

Søndagskveld: Utagerende menn fikk ambulansepersonell til å trekke seg tilbake. Boligbrann. Ivrig fuglekikker

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag i løpet av søndagen. Søndag kveld meldes det om en boligbrann i Råde, og tidligere i kveld fikk 2 utagerende menn – ambulansepersonell til å trekke seg unna.

Overivrig

En overivrig fugkekikker fikk også trøbbel etter uoppmerksom kjøring. Her er en oversikt ..

To utagerende menn

#Halden

Kl 18.35

Rakkestadveien. Nødetatene måtte rykke ut til en singelulykke, etter melding om bil kjørt i grøfta. 2 utagerende menn i bilen – Ambulansepersonell trekker seg unna i påvente av politi.

Politiet får etterhvert kontroll på 2 berusede menn i skogen like ved. Begge to er beruset og kranglete. De nekter for at de har kjørt. Blodprøver blir tatt av begge to. De er av utenlandsk opprinnelse og det er usikker identitet på dem. De kjøres arresten etter prøvetaking på legevakt.

Boligbrann i Råde

#Råde

Kl 21.44

Parkveien. Melding om brann i bolighus. Nødetatene på stedet. Beboere har evakuert seg selv. Åpne flammer, brannvesenet jobber med slukking. Brannvesenet får etterhvert kontroll.

Ivrig fuglekikker kjørte i autovernet

#Råde

Kl 20.25

Ovenveien. Kommer melding om bil som kjører i autovernet på fv 116 i Råde. Kjører mot Oven. Fører, mann i 59 år, er edru, men hevder å være fugletitter. Fugletitting og bilkjøring er en meget dårlig kombinasjon. Anmeldes for uaktsomhet.