juli 01

Bare NESTEN for Sarpsborg 08! 2-2 mot Strømsgodset

Det ble bare NESTEN for Sarpsborg 08 i kveldens kamp mot Strømsgodset.

-Kjedelig

– Det er kjedelig. Vi skulle gjerne hatt tre poeng i dag. Vi hevet oss veldig etter pause, og hadde nok fortjent seieren, sa målscorer Strand Larsen via Eurosport

Rundens siste kamp

Sarpingene tok i mot Strømsgodset til rundens siste kamp mandag kveld. Begge lagene ligger utsatt til på tabellen, så det var et viktig oppgjør for begge.

Ikke det helt store

Den første omgangen ble aldri det helt store, Sarpsborg hadde en del ball, men hadde problemer med å sette sine muligheter.

.. og det ble etterhvert også bortelaget som skulle ta ledelsen ..

0-1

Det var Godset som fikk kampens første scoring, etter 29 minutter var det en uheldig Bateau som satt ballen i eget nett, slik at bortelaget mot spillets gang tok ledelsen.

-Lite å melde om

-Ellers var det lite å melde om, en omgang som hverken har vært underholdende eller kvalitetsmessig god – oppsummerte VG etter den første omgangen.

Fartsfylt 2.omgang

For de Sarpsborg-supporterne som tok veien til stadion denne kvelden var det ikke allverden å glede seg over i den første omgangen ..

MEN

.. i den andre omgangen ble det betraktelig mer fart. -Det skjedde mer i de første 10 minuttene av 2.omgang – enn nesten hele 1.omgang.

Og så kom etterhvert uttellingen for S08

Etter kun fire minutter spill av andre omgang kom kveldens første scoring for hjemmelaget. Ole Jørgen Halvorsen sørget for at lagene var like langt. Scoringen kom etter innlegg av Jørgen Strand Larsen

2-1

Så kom scoring nummer to for hjemmelaget. Strand Larsen var siste mann på ballen og sendte stadion til himmels.

-STRAND LARSEN!!! Fantastisk angrep hvor Halvorsen prikker den unge spissen som knuser Glesnes i lufta. 2-1 oppsummer S08 på sin twitterkonto.

2-2

Men selv om det så lyst ut – et godt stykke ut i 2.omgang – så endte historien etterhvert med bare 1 poeng for S08.

En tidligere Sarpsborg-kriger utlignet til 2-2, og sørget for poengdeling.

-Rotet bort

Både Sarpsborg og Strømsgodset trengte seier, men begge lagene rotet bort ledelsen skriver VG etter kampen.

-Dagens prestasjon

Kristoffer Tokstad stod for kampens store prestasjon da Strømsgodset fikk med seg poeng fra Sarpsborg skriver Eurosport etter kampen.

De 11 fra start

Folk på kamp