juli 06

God lørdag! Status iøstfold: Brann hos Norske skog. Person stroppet fast på biltak. Knuste ruter på sykehjem. To aggressive menn..

God lørdag, våkner opp til overskya vær og prognoser om nedbør. Kan være greit å ha klar en paraply om du skal ferdes ute

Noen planer for dagen?

Noen planer for helgen? Håpe på bedre vær og en badetur? Er oppstart for Tour de France – og kan bli morsomme dager med sykkel de neste ukene. Spilles tennis i Wimbledon og er straks klart for den andre uka. Spilles også fotball i de lavere divisjoner denne helgen.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på jobb natt til i dag, Her er noe av det som har skjedd..

Brann hos Norske skog lørdag morgen

#Halden

Kl 05.21

Brann i papirmaskin hos Norske Skog i Halden. Nødetatene er fremme på stedet. Brannvesenet melder at de etterhvert fikk kontroll på brannen. Ingen personer er skadd.

Ønsket å bli arrestert

#Fredrikstad

Kl 03.10

Sentrum. Mann i 50-årene innbrakt til politiets arrest pga beruselse. Satt seg opp mot politiet og sa han hadde et ønske om å bli arrestert. Anmeldt og sover ut rusen hos oss.

Innbrudd i cointainer

#Fredrikstad

Kl 10.11

Gressvik. Innbrudd i en container i løpet av natten. Stjålet dykkerutstyr for en verdi av 200.000-250.000. Politiet har vært på stedet og oppretter sak.

Knuste ruter på sykehjem

#Moss

Kl 02.32

Furuholtet. Melding om person som knuser ruter på sykehjemmet. Politiet har nå kontroll på formentlig mistenkte, mann i 30-årene fra Våler. Beruset og vil bli anmeldt for forholdet.

To aggressive menn

#Fredrikstad

Kl –

Stortorvet. To menn i 20-årene bortvist fra sentrum pga ordensforstyrrelser. Slått i politibilen og oppført seg aggressivt.

Ordensforstyrrelser

#Rakkestad

Jordalslyngen. Dame i slutten av 20-årene blir innbrakt til politiets arrest pga ordensforstyrrelse og beruselse.

Aggressiv

#Fredrikstad

Kl 03.28

Storgata. Mann, 31 år fra Fredrikstad, bortvist fra sentrum frem til 08.00 pga aggressiv adferd.

Fredag

Stroppet fast på biltaket..

#Jeløya

Kl 20.18

Pilitiet stanset en bil med tre unge gutter, der en av guttene var stroppet fast til taket.

Ment som guttestreker, men…… Fører anmeldes etter vgtrl.§3 og førerkort beslaglegges. Guttene er i 20 årene fra Østfold. Mistanke om at de er påvirket.