juli 07

God søndag! Status iøstfold: Slo og sparket politimann. Mye folk på konsert på Hvaler. Ble skallet til

God søndag, våkner opp til overskya vær og moderat temperatur. En del som muligens begynner å savne litt stabilt varmt og fint vær?

Noen planer for dagen?

En rusletur i skog og mark? Se en TV-serie? Følge Tour de FRANCE? Eller kanskje se finalen i fotball-VM? Spilles også fotball på lokale arenaer i dag.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste natt til i dag, Her er noe av det som har skjedd

Mye folk på konsert og trøbbel..

#Hvaler

Kl 01.14

Svært mye folk på konsert på Kirkøy lørdag kveld. Mange berusede ungdommer og svært mange av disse tok til fots langs vegen, Noen gikk også inn i tunellen. Politiet gitt flere pålegg i denne forbindelse. En person ble også pågrepet for voldsbruk og ble kjørt i arrest.

Slo og sparket vekter og politimann

#Sarpsborg

Kl 01.33

Dame som slo og sparket vekter på utested i sentrum. Pågrepet av politipatruljen. Sparket polititj.mann og anmeldes også for dette. Kjørt i politiarresten.

Brann hos Norske skog – maskin

#Halden

Kl 20.16

Melding om brann i lokaler tilhørende Norske Skog lørdag kveld. Nødetater på plass. Skal være slukket av lokalt brannvesen, undersøker nærmere. Brannen er slukket. Vært tilløp til brann i en maskin.

Ble skallet til

#Moss

Kl 03.03

Person blitt skallet til av en annen person i sentrum,. Gjerningsmannen pågrepet og kjøres i arrest.

Uønsket på stedet

#Sarpsborg

Kl 01.26

Fra leilighet i sentrum har patruljen innbragt til arrest en dame som var overstadig beruset og uønsket på stedet.

Lørdag

Sjåfør i stjålet bil..

#Sarpsborg

Kl 12.46

Politipatrulje stanset en bil som ble stjålet natt til i går. Fører, som var alene i bilen, er pågrepet og satt i arrest. Fører mistenkes også for kjøring i ruset tilstand.

Bil mot MC

#Aremark

Kl 17.23

Bil mot MC, Brannvesenet på stedet, melder om lettere skader på MC-fører. Fører av lett MC har fått skrens på grus i en sving. Har veltet og blitt påkjørt av møtende bil. Mc. fører er 16 år, har smerter i beina, utover det fremstår han som lettere skadd. Tas hånd om av ambulanse.