juli 08

God mandag! Status iøstfold: Boligbrann – mye røyk – søkte etter person. Politiet får mange telefoner om fugl. Trafikkuhell..

God mandag! Våkner til sol, blå himmel og reiseradioen på P1. Prognosene tyder på en Ok start på uka – om du fremdeles oppholder deg i området.

Noen planer for dagen?

Ta årets første bad? Vi legger ut badetemperaturene litt senere i dag. Ta en kaffe med en venn? – eller hva med å dele en kurv jordbær med naboen?

Er du glad i sport kan du følge sykkel og Tour de France på Tv2. Eller hva med litt tennis på Eurosport? Er siste uke av årets Wimbledon-turnering, og de største favorittene er fortsatt med.

status iøstfold

Politi og nødetater forsøker bidra til ro og orden. Her er noe av det som har skjedd de siste timene..

Brann i bolig – mye røyk. Leter etter person

#Fredrikstad

Kl 07.05

Kråkerøy. Brannvesen og nødetater rykket ut til Kråkerøy i Fredrikstad mandag morgen. Brann i en bolig som er under oppusning. Brannvesenet har søkt av hele huset. Ingen personer inne. Mye røyk i området. Ber om at folk holder avstand og lukker vinduer.

Politiet søkte en periode etter en person som var sett gående fra stedet i forbindelse med brannen. Han skal være iført en rød t-skjorte, blå olabukse, barbent, lys hud, i 50 årene, ca 170 cm. Vedkommende etterhvert funnet i god behold!

Grunnlaget for at politiet søkte etter vedkommende som hadde gått fra brannstedet var at vitner hadde observert at mannen har ble utsatt for røyk og segnet om før han deretter skal ha gått fra stedet.

Mange telefoner om fugl

#Øst politidistrikt

-Vi får mange telefoner som omhandler fugler forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt. Enten det er skadde fugler, fugler som er til sjenanse, fugler som oppholder seg på steder de ikke burde være osv.

-Vi har dessverre ikke kapasitet til å håndtere disse utfordringene men henviser isteden til fuglehjelpen.no forteller operasjonsleder videre

Søndagskveld

Trafikkuhell

#Hobøl

Kl 21.42

NedreSvikebøl. En MC har kjørt av veien. Fører, en mann i 20 årene var alene på sykkelen. han er lettere skadd, kjørt til legevakta for sjekk.