juli 11

God torsdag! Status iøstfold: Bråkmaker. Forsøkte stikke av fra kontroll. Promille. Mopedulykke. Kastet ølglass..

God formiddag, er torsdag. Våkner opp til sol og blå himmel. Håper dagene er Ok så langt i juli. Værprognosene tyder på fint vær både i dag og de neste dagene. Kan kanskje være fristende med tur på svaberget selv om temperaturen i badevannet har litt å gå på..

Skjermbilde via Yr

Noen planer?

Noen planer for dagen? En tur bryggelangs for å se på flotte seilskuter i under Tall ships races? Ta årets første bad? Eller hva med en tur innom Gatebil på Rudskogen. Skjer litt av hvert de neste dagene..

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet, Her er noe av det som har skjedd..

Forsøkte stikke av fra kontroll –

#Moss

Kl 01.30

Politiet måtte i natt bistått toll-etaten med stans av en bil. Bilen forsøkte å unndra seg kontroll. Ble til slutt stanset rett nord for Moss på E6. Fører en mann i 40-årene ble pågrepet. Fremstod som ruset, prøver tatt. Mannen har ikke gyldig førerkort. Uvisst om det er noe ulovlig i bilen.

Bråkmaker

#Rudskogen

Kl 03.20

En beruset mann 20-årene fått pålegg om å holde seg i ro i teltet frem til kl 08.00 i morgen. Mannen hadde kranglet høylytt med kjæresten sin.

Kastet ølglass rundt seg på pub

#Fredrikstad

Kl

En polsk mann i 30-årene innbringes til arrest etter å kastet glass rundt seg på en pub i sentrum. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse.

Mopedulykke

#Moss

Kl 03.05

Nødetatene rykker ut til en mopedulykke i området Krappfossveien. En mopedfører som har vært uoppmerksom under kjøring og kjørt inn i en parkert bil. Kjørt til legevakta for sjekk, trolig kun snakk om skrubbsår.

Promille

#Moss

Kl 02.16

En politipatrulje stanset en bil i sentrum. Fører en kvinne i 20-årene blåste til langt over lovlig verdi. Nødvendige prøver tatt og førerkortet beslaglagt.

onsdagsettermiddag

Fort i 100-sone

#Sarpsborg

Kl 16.06

Sarpsborg – E6: Ung fører målt i 140 km/t i 100 sone og foretok forbikjøring på høyre side av annen trafikk. Førerkort beslaglagt og sak opprettet.