juli 12

God fredag! Status iøstfold: For mye å drikke. Aggressive menn. Tagget på bygning. Hylte og skrek. Laserkontroll

God formiddag, er fredag! Våkner opp til sol og fint vær. Satser på en fin helg.

Noen planer for dagen?

Spille sjakk med naboen? Dra på stranda? Se storkamp i tennis mellom Nadal-Federer? Besøke skutefesten eller Gatebil på Rudskogen?

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste siste døgn, Her er noe av det som har skjedd.

For mye å drikke

#Larkollen

Kl 02.50

Melding om en beruset mann som ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Patruljen fikk kontakt med en mann i slutten av tenårene som hadde fått seg litt for mye å drikke. Innbringes til arrest for oppbevaring til han blir edru.

Tagging

#Fredrikstad

Kl 04.11

Melding om en person som tagget på en bygning i Farmanns gate. En god vitneobservasjon gjorde at patruljen fikk kontroll på mannen i slutten av tenårene kort tid etterpå. Mannen fremstod som ruset. Blir anmeldt for skadeverk, bruk av narkotika og forulemping av offentlig tj.mann

Hylte og skrek

#Larkollen

Kl 03.57

Politiet rykket ut etter melding om en mann som hylte og skrek og var til sjenanse. Mannen i 30-årene var aggressiv og truende overfor patruljen. Patruljen brukte pepperspray på mannen. Mannen pågrepet for vold mot offentlig tjenestemann, trusler samt nark. besittelse

Aggressiv mann på pub

#Fredrikstad

Kl 03.23

En polsk mann i 30-årene nektet å forlate Fredrikstad sentrum etter å ha utvist en aggressiv oppførsel på en pub. Patruljen kjørte han ut av sentrum, da ville han ikke gå ut av politibilen. Mannen ble deretter kjørt til arrest.

Laget kvalm

#Fredrikstad

Kl 01.38

En mann i 20-årene som laget kvalm på en pub i sentrum, nektet å forlate stedet. Personen innbrakt til arrest. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse, ikke etterkomme pålegg fra politiet samt forulemping av offentlig tj.mann.

Ubudne gjester

#Sarpsborg

Kl 01.30

Politiet rykket ut til Oskars gate etter flere mld om slagsmål ute i gata, mulig en person med hammer. Viste seg etterhvert å være en overdreven melding. Vært en sammenkomst på en adresse, hvor det har kommet noen uønskede personer på stedet. Disse har vært høylytte og ufine fordi de ikke fikk komme inn. Personene forlatt stedet før politiet kom. Ingen personer skadet.

Laserkontroll

#Askim

Kl 23.39

UP har hatt laserkontroll på Fv.124 Rakkestadveien. 20 FF for fart, i tillegg en ameldelse for hastighet målt til 89 km/t i 60-sone. Fører en mann i 60-årene fikk sitt førerkort beslaglagt

torsdag ettermiddag..

Full fyr i låve

#Aremark

Kl 16.11

Strømsfoss. Melding om brann i låve. Låven er fullt overtent og for det meste sammenrast. Brannvesenet melder om kontroll på stedet. Ikke fare for liv for verken dyr eller mennesker. Ingen spredningsfare.