juli 14

Avsluttet skutefesten med Robert Wells og «Musical Fireworks» på Isegran

Det var MYE folk, og en majoritet av godt voksent publikum som fant veien til «Musical Fireworks» på Isegran lørdag kveld. En konsert som telles som avslutningskonsert for årets Tall Ships Races – og et verdig punktum. Kvelden ble også avrundet med et stort festfyrverkeri.

Jubileum

I år har Robert Wells jubileum både som artist, og for sitt konsept «Rhapsody in Rock», og dette var utgangspunktet når Wells og en rekke kjente lokale artister innbød til storslått konsert.

Artister

Cathrine Iversen, Erik-Andrè Hvidsten, Åge Sten Nilsen og Odd Renè Andersen opptrådte i kjent stil, men musikk vi kjenner fra tidligere opptredener.

Kjent stoff

Odd Renè Andersen med Soul, Cathrine Iversen med musikk fra Secret Garden, Åge Sten Nilsen med musikk fra Queen og kjente melodier fra Erik-Andrè Hvidsten.

Lett lekende

Det hele sydd sammen av Robert Wells, lett lekende og briljerende på tangentene ..

Her er noen inntrykk fra kvelden

FOLK på Isegran

Det var mye folk på Isegran denne sommerkvelden. I hovedsak et godt voksent publikum, som lot seg begeistre av musikk fra lokale artister og Robert Wells.

Nylig avgåtte Norwegian-sjef Bjørn Kjos var en av tilhørerne som hesøkte Isegran, og kom sammen med Terje Høili og følge.