juli 14

Sarpsborg 08 er i en utsatt posisjon på tabellen, og nå er hver kamp viktig. Møter Stabæk mandag

Sarpsborg 08 er i en utsatt posisjon på tabellen, og hver kamp er viktig for å komme seg ut av nedrykksposisjon.

Mulig dårlig trøst, men det er flere andre lag som også sliter, og det kan være greit om ikke resultatene snart endrer seg. Strømsgodset tapte søndagens kamp mot Lillestrøm og har to kamper mer spilt enn sarpingene. Likevel ligger de bak S08.

Stabæk som er motstander på mandag ligger 2 poeng over Sarpsborg 08.

17 kamper igjen

-Entusiasmen, spillergleden og tryggheten må være der. Så skal ikke det blandes med at vi ikke tar dette på alvor. Det er 17 kamper igjen og de skal vi sørge for å være godt forberedt til, sier hovedtrener i S08 Geir Bakke til klubbens nettsider.

  • Jan Jönsson er veldig route one. Er det bakrom, så bruker han det. Strekkes det ut, oppsøkes mellomrommet. De har typer til å spille slik også. Det blir viktig for oss. Vi skal ut og være gutter og spille fotball og få det beste ut av oss selv.

Aktuell link | S08

På TV

Kampen mot Stabæk spilles mandag Kl 19.00, og vises på MAX