juli 18

Magnar Ødegaard tilbake i Sarpsborg 08. 1,5-årsavtale

Han var en av heltene på 2009-laget som rystet fotball-Norge med kvalikdramaet i Fredrikstad. Åtte år etter Molde-overgangen, er Magnar Ødegaard (26) tilbake i Sarpsborg 08 skriver S08 på sine nettsider.

-Passet bedre

Midtstopperen var med Sarpsborg 08 til Benidorm tidligere i år. Det endte med at Skjeberg-gutten gikk til Stockholm-klubben AIK.

  • Magnar var god for oss i Spania og vi hadde en dialog. Nå passet det bedre for begge parter. I Magnar får vi inn en lokal, trenbar og stabil gutt med gode ferdigheter og over 160 eliteseriekamper i beltet, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Forsterket

  • Med Bart Straalman og Magnar Ødegaard inn i forsvarsleddet er vi betydelig forsterket der. I tillegg er Bjørn Inge Utvik, Amin Askar og Gaute Vetti for alvor med på trening, noe som er veldig gledelig, sier Berntsen.

Ødegaard har skrevet under en 1,5-årsavtale med Sarpsborg 08 og er spilleklar allerede mot Rosenborg lørdag 3. august.


Aktuell link | foto via S08