juli 24

Henrik Kjelsrud Johansen signerte for gamleklubben. Kontrakt ut 2021

Onsdag ettermiddag signerte Henrik Kjelsrud Johansen en avtale ut 2021 med FFK. Spilleren er klar for trening med den nye klubben allerede torsdag ettermiddag. Det skriver FFK på sine nettsider.

Henrik er bare 26 år, men har allerede vært med på mye i karrieren.

Henrik har vært involvert i relativt store overganger både i 2016 og 2018 når han gikk til henholdsvis Vålerenga og Brann for betydelige summer. Overgangen fra Brann til FFK er derimot langt rimeligere og avtalen strekker seg ut sesongen 2021.

Fredrikstad Fotball Invest | Høili

I utgangspunktet var det ikke rom i lønnsbudsjettet til FFK for å forsterke troppen i sommer, men takket være generøs hjelp fra Fredrikstad Fotball Invest ble signeringen av Kjelsrud Johansen mulig, også Terje Høili har bidratt til signeringen. FFK ønsker å rette en stor takk til FFI og Terje for hjelpen!

Trøkk

  • I Henrik har vi fått en spiller som komplementerer vår tropp på en god måte. Han tilfører oss blant annet trøkk i boks, hardt arbeid, sterk garderobekultur og rutine fra øverste nivå. Jeg har tro på at Henrik vil utvikle seg videre i FFK, samtidig som han bidrar til at klubben når sine mål. Forteller Per-Mathias.

Foto 1 via FredrikstadFK | Foto 2 Fredrikstadavisa / arkiv

aktuell link