juli 24

Jubel for Halden-mann, vant 20.000 i måneden i 20 år

FIN GJEST: Heidi Luneng Nilsen i Norsk Tipping tok imot mannen fra Halden da han kjørte de 22 milene til Hamar for å dobbeltsjekke at han faktisk hadde vunnet.

Jubel for Halden-mann, vant 20.000 i måneden i 20 år

Da en haldenser skrapte fram toppremien på Flax for Livet, kjørte han fra hjembyen til Hamar for å dobbeltsjekke loddet hos Heidi L. Nilsen i Norsk Tipping.

Tenk deg å vinne 20 000 skattefrie kroner i måneden i 20 år! Nettopp det skjedde en mann fra Halden da han skrapte et Flax for Livet-lodd skriver Norsk Tipping i en artikkel.

Når noe slikt skjer, er det naturlig nok litt vanskelig å tro på. Derfor reiste mannen rundt 22 mil fra Halden til Norsk Tipping på Hamar for å sjekke om det faktisk kunne være sant.

  • Det er noen dager siden jeg skrapte loddet, og jeg har hatt loddet under klærne inntil magen helt siden da, sier mannen og ler. Han kunne selvfølgelig ikke risikere at loddet kom på avveie.

Mannen ble veldig lettet da han kom til Norsk Tipping og fikk bekreftet premien, som til sammen utgjør 4,8 millioner kroner.

  • Jeg trodde jo ikke det jeg så da jeg skrapte loddet. Det var helt utrolig, sier den heldige mannen som nå har planer om å unne seg både ny leilighet og ny bil.

Det var Heidi Luneng Nilsen som tok imot mannen da han kom til Norsk Tipping.

  • Vi har hatt noen innom her som har ment at de har vunnet, men det har vist seg å ikke stemme, sier hun.

Men denne gangen var det altså snakk om milliongevinst!

  • Det er ikke ofte vi opplever å få besøk av helt ferske millionærer her i resepsjonen. Det var utrolig koselig å få besøk av den gromme mannen, og veldig moro da det viste seg å være riktig at han var nybakt millionær, fortsetter Luneng Nilsen.

Vi gratulerer den heldige millionæren!


Foto via Norsk Tipping / aktuell link