juli 27

Ny spiller klar for Sarpsborg 08! – En spiller med dribleferdigheter og x-faktor, sier sportssjefen om nysigneringen

Lenny Nangis er navnet på Sarpsborg 08s nye kantspiller. 25-åringen kommer til Sarpsborg med en CV som er svært imponerende skriver S08 på sine nettsider. Spilleren er i første omgang på kontrakt ut året,

-Driblesterk

  • I Nangis får vi en eksplosiv, fotballsmart og driblesterk kantspiller i sin beste alder. Nangis har bøttevis av erfaring fra fransk toppfotball og har vært klink for samtlige franske u-landslag før han som senior valgte å representere Guadeloupe. CV-en hans er mildt sagt imponerende – noe av det bedre vi har hatt i klubben, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Rask

  • Jeg er en rask spiller som liker å drible. Jeg trives én mot én og liker å bidra med assists. Jeg håper å score bra med mål i høst. Jeg håper vi kan oppnå fine ting sammen og klatre på tabellen. Jeg er stolt av å bære denne drakta, sier Lenny Nangis.

Den fransk-guadeloupiske 25-åringen kommer til Sarpsborg som bosmanspiller. Tross sin relativt unge alder, har kantspilleren notert seg for 89 kamper på øverste nivå i Frankrike, samt 49 kamper på nivå to. Han kommer senest fra greske Levadiakos.

  • Nangis er en spiller vi tror vil blomstre igjen i trygge omgivelser. Han har hatt sine opplevelser i Hellas, så vi må ha litt, men ikke veldig tålmodighet i dette caset. Vi håper å ha Nangis i god matchform i løpet av to-fire uker. Testene viser stort potensial, sier Berntsen.

Aktuell link

Foto via S08