juli 30

God tirsdag! Pågrepet etter trussel med kniv. Fort i 50-sone. Boligbrann. Ulykke med ATV

God tirsdag, våkner opp til overskya vær og muligheter for nedbør. Temperaturene føles for øyeblikket på et mer «normalt» norsk nivå.

Vi er i innspurten av juli, men fremdeles – med en del uker igjen av skoleferien. Betyr fortsatt mulighet for en del sommerhygge..

Noe planer for dagen?

Noen planer for dagen? Hva med en serie på HBO eller Netflix? Kanskje besøke en venn? Hva med en sopp-tur i skogen? Spilles også litt fotball i dag. Manutd er i Norge og møter Kristiansund i kveld Kl 19.00..

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag de siste 48 timene. Her er noe av det som har skjedd..

Boligbrann i Sarpsborg i natt

#Sarpsborg

Kl 03.51

Bekreftet brann i enebolig i Alvimveien. Brannvesen og nødetater rykket ut til stedet. Beboer i bolig som brant ble kjørt til legevakt for sjekk. Trolig ikke skadd, utover mindre røykeeksponering.

Beboere i enebolig i Utsiktsveien ble evakuerte på grunn av røyk fra brannen. Øvrige beboere i området ble bedt om å lukke vinduer og holde seg innendørs for å hindre eksponering.

Trafikkuhell med ATV

#Fredrikstad

Kl 22.13

Melding om trafikkuhell med en ATV i Bryggeriveien ved Dammyr. To personer involvert. Begge er ved bevissthet, men klager på smerter. ATV veltet i forbindelse med en oppbremsing. To personer på kjøretøyet. Lav fart. Begge sjekkes av helsepersonell.

Truet med kniv

#Moss

Kl 20.15

Klostergata: En mann pågrepet etter en krangel mellom to menn på åpen gate. Den pågrepne skal ha truet den andre med kniv. Ble funnet en kniv på stedet da politiet ankom. Den pågrepne var også utagerende mot politiet. Den pågrepne var videre i besittelse av noe narkotika.

Trafikkontroll og fort i 50-sone

#Sarpsborg

Kl 19.54

Hafslundsøy. Patruljen avholdt laserkontroll i Nordbyveien – 50 sonen. 4 førere av motorsykler bøtelagt for fartsovertredelser. Høyeste hastighet 73 km/t.