august 03

God lørdag! Status iøstfold: To menn som slåss. Brann ved kjøreledning. Promille. Truende oppførsel. Laserkontroll..

God lørdag, våkner til overskya vær, en varm kopp kaffe og morgenmusikk fra P4. Værprognosene tyder på sol og fint sommervær utover dagen.

Ventes temperaturer opp mot 24 grader i løpet av dagen.

Noen planer for dagen?

Hygge seg på en badestrand? Slappe av hjemme? Reise på ferie? Dra på sopptur i skogen? Eller hva med en tur på Sarpsborg stadion for å se S08-Rosenborg i kveld? Spilles også flere treningskamper før neste helgs seriestart i England.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag de siste 24 timene. Har som vanlig vært noen mindre episoder med fyll og surr, men så langt ikke meldt om dramatiske hendelser. Her er noe av det som har skjedd..

Brann ved kjøreledning

#Sarpsborg

Kl 04.40

#Borgenhaugen, nødetater rykket ut på melding om brann i kjøreledning v/jernbanelinja. Kjøreledning har brukket. Vi er på stedet sammen med brannvesenet.

Promille

#Moss,

Kl 03.39

En politipatrulje stanset moped, fører fremstod alkoholpåvirket. Mann i 30 årene anmeldes, førerkortbeslag.

Boligbrann i Halden

#Halden

Kl 23.18

Tistedal. Nyboveien, nødetater rykket ut på melding om brann i bolig. Èn beboer registrert på adressen, ute av boligen. Brannen er slukket. Trolig startet i en varmepumpe i kjelleren. Beboer sjekkes av helsepersonell på stedet, fremstår pr nå ikke fysisk skadet.

Truende mann ved bussterminal

#Moss

Kl 21.18

En politipatrulje på bussterminalen ser etter melding om truende mann. Skal ha truet andre på stedet med et belte. Mulig vedkommende har dratt fra stedet.

Laserkontroll – For fort

#Fredrikstad

kl. 20:10

UP har avholdt laserkontroll på fv. 117 Vikaneveien. Totalt syv personer har fått forenklet forelegg for fartsovertredelse. Høyeste ble målt til 85 km/t i 60-sone.

Håndgemeng

#Fredrikstad

Kl 18.43

Meldt om håndgemeng mellom en voksen og en ungdom på skole. Skal også ha blitt utført noe skadeverk på en gravemaskin. Patrulje på stedet

To menn som slåss

#Moss

Kl 18.13

Kom melding om to menn som slåss utenfor Amfi-senteret i Moss. Vi er i kontakt med ene part på legevakta som er lettere skadet. Vi ser etter andre part som stakk før vi ankom.