august 03

Publikumsrekord og UAVGJORT for Sarpsborg 08. 1-1 mot Rosenborg

Sommerferien er over for Eliteserielagene og spillerne er klare for å kjempe om hederlige plasseringer, ELLER fornyet kontrakt utover i høst-månedene.

God lørdag

Lørdagskveld tok Sarpsborg 08 i mot Rosenborg som for alvor har begynt å finne stilen etter uker med motgang. S08 ligger utsatt til på tabellen og må jobbe for å beholde plassen i den øverste divisjonen.

S08 har brukt ferien til å forsterke mannskapet med flere nye spillere, mens RBK har spilt Europa-kvalik-kamper til champleague.

1-0

Det var Sarpsborg 08 som kom best i gang på stadion. Etter kun 3 minutter var det Joachim Thomassen som headet hjemmelaget i ledelsen til 1-0.

1-1

Rosenborg slo tilbake kun noen minutter etter. Mike Jensen utlignet til 1-1 etter 13 minutter.

De to scoringene ble også de eneste i dagens kamp. Begge lagene skapte sjanser til å avgjøre matchen til sin fordel, men ingen greide sette ballen i mål.

Ny rekord

-7042. Det er vår nye publikumsrekord i Eliteserien. Tusen hjertelig takk til alle oppmøtte. Dere er fantastiske opplyste klubben under kampen.

-Brøt seiersrekke

-Sarpsborg 08 brøt Rosenborgs seiersrekke. To tidlige scoringer sørget for poengdeling mellom S08 og RBK oppsummerer Eurosport etter kampen

  • ikke det helt store

– Det ble aldri helt det store fyrverkeriet, selv om det startet voldsomt inspirerende fra begge lag, sa Eurosports ekspert Tor Ole Skullerud like før dommeren blåste av kampen.

-Rystet

Sarpsborg 08 rystet Rosenborg innledningsvis, men kom fra oppgjøret med «kun» ett poeng. Likevel: Et godt steg i riktig retning oppsummerer S08 på sine nettsider.

FOLK på kamp