august 04

God søndag! Status iøstfold: 10 menn barket sammen i slåsskamp. Trøbbel for seilbåt. For fort på E6. Bortvist. Båtfører ville ikke si hvem han var

God søndag! Håper helgen har vært Ok så langt. Våkner opp til overskya vær – og temperaturer rundt 18 grader. Ikke varslet «det helt store» været i dag.

Noen planer for dagen?

Slappe av? Lese en bok? Spille bowling? Eller hva med en runde minigolf? Spilles mye fotball denne helgen også; Sarpsborg 08 spilte mot RBK i går, i kveld spilles også en rekke eliteseriekamper. Nærmer seg seriestart i England også – i dag er det match mellom ManCity-Liverpool.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i innsats de siste 24 timene. Så langt sparsommelig med meldinger fra bysentra de siste timene, men her en oversikt over noe av det som har skjedd..

10 menn barker sammen i slåsskamp

#Rakkestad

Kl 00.15

Melding om slåssing på en pub i Rakkestad. Meldt om ca 10 stykker som hadde «barket sammen». Politipatrulje sendt til stedet. Ender med at en mann i 20 årene blir bortvist. Ingen opplysninger om personskade blant de involverte.

For fort på E6

#Halden

Kl 20.26

E6 sydgående. Svensk statsborger 30 årene målt i 157 km/t i 110 sone. Anmeldelse og fk beslag.

Bortvist

#Fredrikstad

Kl 01.18

Mann i 20 årene bortvist fra sentrum. Beruset og kranglete med ordensvakter.

Laserkontroll

#Moss

Kl 22.04

Øreåsveien. Politipatrulje har gjennomført laserkontroll på stedet. Utstedt 4 forelegg for høy hastighet i 40-sonen. Høyeste hastighet ble målt til 60 km/t.

Promille til sjøs – og nektet fortelle..

#Hvaler

Kl 19.20

Tatt kontroll på en plastsnekke etter meldinger om beruset båtfører. Vedkommende blåst til over lovlig promillegrense. Mann som i tillegg nekter å oppgi personalia for politiet. Mann i 40 årene som blir anmeldt for ikke å oppgi personalia. Tatt utåndingsprøve som viste at han var rett under promillegrense – følgelig ikke anmeldelse for promillekjøring.

Bråk på fotballkamp – anmeldt

#Sarpsborg

Kl 19.45

Kampen mellom S08 og Rosenborg er godt gjennomført. Tre personer ble anmeldt etter hendelse der det ble brukt bluss på tribune. To personer fikk lettere brannskader som følge av dette. To personer ble bortviste fra arena etter kampen pga dårlig stemning.

Fartskontroll; 102 i 60-sone

#Halden

Kl 20.23

RV 22 v Bakke. UP gjennomført fartskontroll. 6 reaksjoner; 5 forelegg og en anmeldelse med førerkortbeslag – høyeste hastighet 102 i skiltet 60 sone.

Trøbbel for seilbåt

#Moss

Kl 19.30

I Verlebukta har en katamaran seilebåt tatt inn vann og ble reddet til Sørli båthavn med bistand av andre båter. Ingen skadd.