august 09

Gyllene Tider klare for Fredrikstad i kveld. Snart er det slutt..

Det er mange som gleder seg til kveldens konsert med Gyllene Tider i Fredrikstad. Det svenske bandet som er ute på avslutningsturne denne sommeren.

Trondheim + Oslo

Torsdag spilte bandet i Trondheim, mens turen går innom hovedstaden litt senere i august. I Oslo opptrer svenskene sammen med The September When, Timbuktu & Damn og Ina Wroldsen.

Udødelige hits

Gyllene Tider står bak en rekke udødelige hits, og har gjennomført noen av de største turneene i Sverige gjennom tidene. I år er de ute på en stor avskjedsturné, som altså har Operataket som et av stoppestedene. (OBOS/Oslo)

-Det är över nu

-Juni, juli var redan historia och augusti bara ett barn när en 40 år lång popsommar klingade ut i västkustnatten skrev svenske Aftonbladet i en artikkel for få dager siden.

Konsert på Ullevi

-Kvällen rymmer några ögonblick att spara i ett skrin tills sommaren går över i september. Jag tänker speciellt på den trånande popjuvelen ”Det hjärta som brinner”, en allsångssalig ”Flickan i en Cole Porter-sång” och den famlande ”När vi två blir skriver Aftonbladets anmelder etter konserten.

Avskjedsturné / oversikt / 2019

Input

Skjermbilde / konsertliste / via Gyllene Tider

Foto 1 – presse / offisiell

Foto 2 – iøstfold