august 10

God lørdag! Status iøstfold: Dramatisk natt: Til sykehus etter flere knivstikk. Båt på skjær – reddet av helikopter. Slåss..

God lørdag, har vært en dramatisk natt i Østfold. Kommer melding om både knivstikking og båt på skjær.

status iøstfold

Politi og nødetater har hatt en travel natt. Meldes om en rekke forskjellige oppdrag, her er noe av det som har skjedd ..

Mann i 50-årene til sykehus etter knivstikking

#Sarpsborg

Kl 01.46

Borggata. Mann knivstukket med flere knivstikk i Sarpsborg i natt. Fornærmede fraktet til sykehus med skader i arm og mageregion. To personer pågrepet på stedet. Hendelsesforløp uavklart. Blir etterforsket videre utover dagen.

Fornærmede, mann i 50 årene, skal være utenfor livsfare. De to som er pågrepet er en mann i 30 årene fra Sarpsborg og en dame i 50 årene fra Sarpsborg. Politiet vil gjennomføre avhør av partene i løpet av dagen og åstedet vil bli undersøkt.

Båt på skjær. Reddet i land med helikopter

#Fredrikstad

Kl 04.42

Svartebåene: Båt kjørt på skjær. To personer reddet i land med redningshelikopter og fløyet til sykehuset Kalnes. Forslåtte, men oppegående, utskrevet fra sykehuset. Mistanke om at båtfører var påvirket av alkohol. Blir fremstilt lege for blodprøve. sak opprettes.

Fest med mindreårige

#Halden

Kl 0030

Patruljen avsluttet en fest med mindreårige utenfor sentrum etter klager på støy fra omkringliggende husstander.

Spyttet på politimann

#Fredrikstad

Kl 0330

En beruset mann, som tidligere i natt ble bortvist fra sentrum, kom tilbake. Spyttet blant annet en tjenestemann i ansiktet. Innbragt drukkenskapsarrest og anmeldt.

Bråkmaker

#Fredrikstad

Kl 0330

Beruset mann i 20 årene bortvist i fra sentrum. Hadde vært innblandet i bråk flere ganger i løpet av natten.

Ruset dame tok andres post

#Sarpsborg

Kl 0240

Melding om en ruset dame i Festningsveien på Opstad, som var i besittelse av post som ikke var hennes. Flere åpne postkasser i gata. Var også i besittelse av en gresstrimmer, som hun sannsynligvis hadde tatt fra et sted. Patruljen fant også noe narkotika på henne. Kvinnen, som var i 40 årene, ble anmeldt. Hun har ingen tilknytning til området. Patruljen fjernet henne deretter fra stedet.

Bankelyder og knusing av ruter

#Fredrikstad

Kl 0230

En beboer på Rolvsøy våknet av bankelyder og deretter knusing av vindu fra en adresse like ved. Da patruljen ankom stedet fant de huseieren som hadde mistet nøklene og knuste ei rute for å komme inn.

Slåssing

#Fredrikstad

Kl 0213

To menn barket sammen på en pub i sentrum. Den ene parten fikk mulig et brudd i nesa. Kjørt til legevakt for sjekk. Den andre parten ble bortvist fra sentrum. Patruljen oppretter en anmeldelse på forholdet.

Slåss på fest

#Rakkestad

Kl 0045

Melding om slåssing på en fest på et industrifelt. Patruljen har vært på stedet og roet gemyttene. Ingen var skadet eller ville anmelde noe.

Mange meldinger om feststøy

#iøstfold

#Moss

#Fredrikstad

#Sarpsborg

#Halden

#Follo

Politiet har i løpet av natten fått inn flere meldinger om feststøy. Flere av meldingene har politiet dessverre ikke hatt kapasitet til å følge opp.