august 14

10 på topp tilbake med programleder Stian «Staysman» Thorbjørnsen

Programleder Stian «Staysman» Torbjørnsen er klar med ny sesong av «10 på topp». Det skriver NRK i en melding:

Det relativt ferske medlemmet i gullrekka er klar for sin andre sesong. Som i fjor tar hvert program utgangspunkt i et bestemt år fra 80-, 90-, og 2000-tallet og de låtene som dominerte spillelistene og dansegulv akkurat da. Fire kjendiser deltar i programmet og skal gjennom quiz og lek løse oppgavene for å fylle hele topp ti-lista fra 10.- til 1. plass.

Mer mimring og vorspiel

– I år har vi klint til,og gjort episodene 10 minutter lengre. Det betyr enda mer mimring og vorspiel-følelse, sier programleder Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Han har også lovord om sesongens utvalgte årstall og gjester:

– Jeg vil påstå at hitårene vi skal gjennom denne sesongen er enda råere enn i fjor. Slenger du på et lass av gode og morsomme gjester, kan det jo ikke bli annet enn en fest, avslutter Thorbjørnsen.

Sesongpremiere

I sesongpremieren er det Jon Brungot og Vidar Magnussen som skal til pers mot Herborg Kråkevik og Terje Sporsem. Deltakerne var relativt unge i 1993, som er perioden som skal under lupen. Det var året da Haddaway og Meat Loaf stilte de store spørsmålene om kjærlighet, Brandon McKay fortsatt jobbet på Peach Pit og Whitney Houston gjorde det stort på filmlerretet.

Sendes

fredag 6. september kl. 19:55 på NRK 1 og i NRK TV.

Foto via NRK