august 16

Mos til Sarpsborg 08 på 2,5-årsavtale. Salvesen til Strømsgodset

Han står med 72 scoringer og i alt 88 målpoeng i Eliteserien. I 2017 ble det 16 scoringer på 30 kamper, mens han nærmest sikret plassen alene for Strømsgodset i fjor.

Ny spiss

Mustafa «Mos» Abdellaoue er Sarpsborg 08s nye spiss skriver klubben på sine nettsider.

– Deilig

  • Det er utrolig deilig. Jeg gleder meg sykt mye til å spille fotball og møte fansen. Jeg vet jeg er hentet for å levere målpoeng og tror spillestilen vil passe meg veldig bra. Alt er tilrettelagt for at jeg skal prestere og det er jeg klar for, sier 31-åringen som har skrevet under en 2,5-årsavtale med Sarpsborg 08.
  • Om noe kan kalles en målgarantist i Eliteserien, er Mos tett oppunder den karakteristikken. En fotballklok og arbeidsom spiss. Tallene hans de siste årene er heftig. Han har egentlig levert jevnt over veldig mye mål i Eliteserien uansett klubb, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Salvesen til Godset

Samtidig som Mos signerer for Sarpsborg 08, går Lars-Jørgen Salvesen motsatt vei. Spissen har signert en permanent avtale med Godset.

  • Vi ønsker Lars-Jørgen masse lykke til videre. Slik det har utviklet seg, er nok likevel dette det beste for begge parter. En flott gutt med gode kvaliteter, skryter Berntsen.

aktuell link | S08 | Foto 1 via S08