august 17

God lørdag! Status iøstfold: Rømte fanger. Promille. Samboer-krangel med kniv. Trafikkulykke. Plagsomme menn

God lørdag, Våkner opp til gråvær og nedbør. Værprognosene for helgen tyder på tilpasset innevær og bra vilkår for et sofaliv..

Noen planer for dagen?

Hva med å prøve fiskelykken etter en makrell eller to? Eller kanskje det er mer fristende å nyte sofalivet? Er også siste helg før skolestart – så trengs kanskje litt nye skolesaker?

Fotball

Spilles også mye fotball i helgen. Er både kamper i Eliteserien, Engelsk premier Leauge, og andre ligaer. Spilles toppoppgjør mellom ManCity-Tottenham i kveld.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag de siste timene. Her er noe av det som har skjedd ..

Trafikkulykke

#Sarpsborg

Kl 09.03

fV118 Borregaardsbakken. Politiet har kommet over en singelulykke. Fører fremstår uskadd. Brannv og ambulanse på vei. Veien midlertidig stengt.

Samboerpar i slåsskamp

#Fredrikstad

Kl 04.15

Onsøy. Melding om slagsmål mellom et samboerpar med kniv involvert. En dame er lettere skadet etter slagsmålet og tas med til lege av ambulanse. En mann pågripes på stedet etter kort tid. Begge er i 20 årene. Han har også kjørt moped i ruset tilstand. Han kjøres via legevakt for nødvendige blodprøver før arresten venter.

Plagsomme menn – bortvist

#Fredrikstad

Kl 04.15

3 unge menn er plagsomme overfor andre gjester i sentrum. Politiet kommer dem til unnsetning og finner at en av tre bråkmakere ble bortvist fra sentrum tidligere på natten. Den bortviste kjøres arresten mens 2 kamerater bortvises fra sentrum.

Brannalarm..

#Halden

Kl 02.38

Kiellands gate ; Nødetater rykker ut til brannalarm fra boligbygg med flere boenheter. Finner ingen brann, men fant etterhvert årsak til brannalarmen. Alarmen utløst pga et defekt lysstoffrør. Evakuerte beboere kan gå inn og finne sengen sin igjen.

Satt fyr på bil

#Moss

Kl 23.57

Skredderveien. Melding om brann i i en bil. Nødetatene til stedet og brann er slukket. Det er vitneobservasjoner på at en person har vært på stedet og satt fyr på bilen. Politiet er på en adresse og pågriper en mann mistenkt for å ha satt fyr på bilen. Etterforskning og spor har ledet politiet til mannen.

Bortvist fra sentrum

#Halden

Kl 00.59

Halden sentrum; 2 unge menn bortvises fra sentrum. De er beruset og påkaller seg unødig oppmerksomhet ved å lekeslåss. Åpenbart en forstyrrelse av ro og orden.

Promille

#Fredrikstad

Kl 01.14

Østsiden. Politiet stanser en bil for kontroll. Rumensk mann fremstår godt beruset. Nødvendige prøver blir tatt før han settes i arrest for videre etterforskning.

Trafikkontroll

#Sarpsborg

Kl 23.20

Hafslunds gate. UP har avholdt en trafikkontroll. 8 forenklede forelegg, høyeste hastighet var 73 km/t i 50 sonen.

Rømte fanger

#Trøgstad

Kl 22.24

Fra Indre Østfold fengsel rømte det tidligere i kveld to innsatte. Ikke lenge på frifot før de ble observert av politipatrulje. Ble kjørt tilbake av oss. Ingen dramatikk