august 18

God søndag! Status iøstfold: Travel natt for politiet. Flere tatt i fartskontroller. Mye sprit. Promille. Frastjålet vesker..

God søndag! Håper helgen har vært bra så langt. Våkner opp til noe overskya vær, og prognoser om en del nedbør utover dagen.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag natt til søndag. Her er noe av det som har skjedd

Travelt for politet

#iøstfold

Det har gjennom natten vært svært mange oppdrag i hele Østfold og Akershus. De aller fleste skyldes dårlig oppførsel i beruset tilstand. Mange er bortvist av politiet fra sentrumskjernen.

Frastjålet vesker og personlige ting

#Fredrikstad

Kl 01.00

Sentrum. Politiet blir kontaktet av en jente som har fått sin håndveske stjålet mens hun var inne på et utested. Etter noe undersøkelser finner politiet den stjålne vesken i hendene på 2 personer på en benk på Stortorget. Verdisaker er tatt vare på. Det fremkommer info om at flere har fått frastjålet sine ting inne på samme utested. En mann og en dame, begge i 30 årene, kjøres arresten. Sakene etterforskes videre.

Mye sprit..

#Ørje

Kl 00.30

Ørje tollsted. En mann fra Moldova innfører ca 80 liter sprit. Ca halvparten av det er over 60 %. Mannen kjøres arresten og sak opprettes.

Bil av veien – promille

#Fredrikstad

Kl 05.40

Rolvsøy. Soliveien. Melding om bil som kjører av veien ved Ringstadhavna. 4 menn går fra bilen. Politiet får kontroll på dem og fører erkjenner å ha drukket noe alkohol. Prøver blir tatt og mannen på vel 20 år anmeldes for promillekjøring. Førerkort tas i beslag.

Fort i 60-sone

#Råde

Kl 00.00

Tomb. UP måler hastigheten på en bil til 91 km/t i skiltet 60 sone. Mann i 30 årene får sitt førerkort beslaglagt og sak er opprettet.

Laserkontroll

#Fredrikstad

Kl 03.26

Rolvsøyveien, UP stanset en fører i laserkontroll. Målt til 87 km/t i skiltet 60-sone. Førerkort er beslaglagt.

Laserkontroll på Skårasletta

#Fredrikstad

Kl 00.30

UP-patruljer har gjennomført laserkontroll på Skårasletta i 70 sone. Totalt 7 forenklede forelegg. Høyeste hastighet 101 km/t.

Bortvist

#Askim

Kl 00.50

Askim sentrum – En beruset mann i 40 årene som var et ordensproblem ble bortvist fra sentrum av politiet.