august 23

God fredag! Status iøstfold: Bil kjørte i fjellvegg – person bevisstløs. Stjålet bil. Utslipp av salpetersyre. Trafikkontroll

God fredag! Våkner til overskya vær og nedbør, men er meldt bedre utover dagen. Utsiktene for helgen ser ikke så ille ut, så lov å håpe på Ok høstvær.

Noen planer

Noen planer for dagen/helgen? Er straks helg – og mulighet for litt avslapping etter den første skoleuka. Hva med en dukkert i skjærgården? Eller spille Ludo med naboen? HBO har lansert en ny norsk serie – ta en titt? Spilles også mye fotball i løpet av helgen – både norske oppgjør og kamper i England.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag de siste timene, Her er noe av det som har skjedd..

Stjålet bil

#Fredrikstad

Kl 10.20

En blå Jeep Cherokee med reg nr AR79958 er stjålet fra bilforretning i Råbekksvingen i løpet av de siste dagene.

Bil kjørte i fjellvegg – bevisstløs

#Trøgstad

Kl 09:13

Meldt om en bil som har kjørt inn i en fjellvegg på Rv22 i nærheten av Trøgstad kirke. Det er to personer i bilen. Den ene er bevisstløs, men puster. Ingen er fastklemte. En person fraktes til Ullevål av luftambulanse. Uviss helsetilstand. Den andre personene tas hånd om av ambulansepersonell.

Utslipp av salpetersyre

#Sarpsborg

Kl 08.42

E6 Solli. Nødetater på stedet i forbindelse med utslipp. Lekket salpetersyre fra lastebil. Bilen står i påkjøringsrampe for nordgående på E6 ved Solli. Trafikken går som normalt på E6. Trafikk på fv. 118 ved Solli er sperret.

Trafikkontroll

#Sarpsborg

Kl 08.47

Politiet avholdt kontroll ved Sandesundsveien skole. Utstedet et forelegg og et gebyr for manglende sikring av personer i bil.

Innbrudd i bolig

#Fredrikstad

Kl 09.49

Meldt om innbrudd i bolig i Solheimsveien i løpet av natten. Sølvtøy, pass, id kort m.m. er stjålet. Politiet er på vei til stedet.