august 24

God lørdag! Status iøstfold: Beruset mann på toglinja. Førerkortbeslag. Amper stemning. Trafikkulykke

God lørdag! Våkner til lettere overskyet vær, men ok prognoser. Er muligheter for 20-21 grader i løpet av dagen og kan bli ganske fint..

Noen planer?

Hva med en tur i skog og mark? Spise pizza på restaurant? Teste fiskelykken? Se ny sesong av Stjernekamp? Eller hva med å invitere en venn på kino? Spiles også mye fotball i helgen; er både spennende oppgjør i England og her hjemme.,

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på oppdrag natt til lørdag, her er noe av det som har skjedd

Trafikkontroll og førerkortbeslag

#Fredrikstad

Kl 02.20

Ilaveien. UP avsluttet fartskontroll i 60 sone. 11 forenklede forelegg utstedt, 2 anmeldelser med førerkortbeslag. Høyeste hastighet målt til 100 km/t.

Amper stemning

#Mysen

Kl –

Flere ungdommer var fredagkveld samlet til fest ved Høytorp Fort. Ble på et tidspunkt meldt om amper stemning. Vi var på stedet, en ung mann ble bortvist.

Trafikkulykke

#Halden

Kl 23.48

Skanseåsen. Nødetater rykket ut til en trafikkulykke mellom mc og bil. Opplysninger på stedet tilsier at MC ikke har klart stoppe for bil foran som bremset opp. Hva angår skadeomfang er det meldt om en person med mulig brukket arm.

Ruspåvirket

#Sarpsborg

Kl 23.39

Haugenveien. En politipatrulje stanset bil, viser seg at fører ikke innehar gyldig førerkort, fremstod også ruspåvirket. Nødvendige prøver tatt av sjåfør. Mann i 20 årene anmeldes.

Beruset mann gikk på toglinja

#Askim

Kl 02.24

Politiet har innbrakt en beruset mann i 50 årene, som lå rett ut på siden av jernbaneovergangen i Askim. Forut for dette fikk vi melding om at han gikk på toglinja.

Mindreårig gutt lettere skadet

#Askim

Kl 1717

Melding om en mindreårig gutt som var påkjørt i området Trippestadlia. Gutten viser seg å være lettere skadet og kjøres legevakt for sjekk. Vi er i kontakt med bilfører på stedet.