august 25

God søndag! Status iøstfold: I nesten 180 km/t på E6. Slått i ansiktet av fremmed. Politibåten på jobb. Fort i 80-sone

God søndag! Våkner opp til blå himmel og fint høstvær. Håper helgen har vært Ok så langt. Prognosene tyder på mulighet for en fin søndag. Ser også ut til at de varme temperaturene fortsetter inn i neste uke.

status iøstfold

Politi og nødetater vært i tjeneste natt til søndag, men så langt sparsommelig med meldinger.

Ser likevel ut til å vært en natt på det jevne med noe fyll og småsurr, men også noen travle bilister. Her er en oversikt over noe av det som har skjedd..

Skulle redde katten, ble selv sittende i treet

#Svindal

Kl 07.39

Katten klatrer opp i et tre….matmor gjorde like så! Ingen klarer å komme seg ned….Brannvesenet måtte ut med mannskap for å hjelpe. Etterhvert kunne 110-sentralen meddele at to katter og matmor er trygt nede på bakken igjen.

Drøyt fort på E6

#Råde

Kl 02.15

E6, Up enhet stanset bilist grunnet hastighet. Ble målt til 178 km/t i 110 sone. Sjåfør, en mann i slutten av tenårene avhørt på stedet. Anmeldes/førerkortbeslag.

Slått i ansiktet av fremmed mann

#Moss

Kl 03.46

Politiet har kjørt en mann til legevaka, skal ha blitt slått i ansiktet av ukjent person utenfor et utested. Vi har heller ingen opplysninger om hvem gjerningsperson er.

Laserkontroll. 109 i 80-sone..

#Fredrikstad

Kl 00.41

Skårasletta. UP har foretatt en laserkontroll. Det ble 4 forenklede forelegg, samt 1 anmeldelse for å ikke vedta forelegget. Høyeste målte hastighet var 109 km/t i 80-sonen.

Politibåten på jobb

#Oslofjorden

Kl 23.46

Politibåten har vært ute på fjorden. Fire båter ble kontroller, én av førerne blåste til over lovlig verdi. Tatt med til legevakt for blodprøve. Anmeldes.

Lørdagsettermiddag

Trøbbel med parkering

#Halden

Kl 13.30

LadiesTourOfNorway. Politiet fikk melding om mange feilparkerte biler i Halden sentrum, i merket løype, som ville være til hinder. Ba om at aktuelle bileiere fjernet sine biler.