august 25

Tungt for Sarpsborg 08! Tapte for Strømsgodset og lukter nedrykk

Det var ingenting å utsette på spenningen foran kveldens bunnoppgjør mellom Godset og Sarpsborg 08. Begge lagene har hatt en vanskelig sesong og må kjempe med nebb og klør for å berge plassen. Søndagens kveldskamp ble spilt borte i Drammen.

Et poeng i kveldens oppgjør var de to lagenes bytte av angrepsspillere. Mos meldte overgang til S08, mens Salvesen gikk den andre veien, og en av de spilte en nøkkelrolle i kveld.

0-0

Det manglet ikke på muligheter i den første omgangen, men ingen av lagene maktet å sette ballen i mål, dermed sto det 0-0 etter de første 45-minuttene.

0-1

Det var S08 som tok ledelsen i matchen. Etter bare noen sekunder spill av 2.omgang var det Christoffer Zachariassen som sendte bortelaget i ledelsen.

..men hjemmelaget kom sterkt tilbake!

1-1

Etter 60 minutter var det først Mikkel Maigaard som sørget for at lagene var like langt.

2-1

Og 8 minutter senere ble det grunn til mer jubel fra hjemme-supporterne. Nyinnkjøpte Salvesen fikk et kjempetreff på volley og sendte hjemmelaget i ledelsen med 2-1.

Tap

Til tross for flere bytter utover omgangen ble det ingen flere mål i Drammen. Det betyr at S08 er passert av Godset og ligger definitivt i bunn av tabellen.

– Klatret forbi

-Det ble en nervepirrende og høydramatisk bunnkamp i Drammen. Til sist var det Strømsgodset som kunne juble for å ha klatret forbi Sarpsborg 08 på tabellen oppsummerer S08 etter kampen.

Salvesen om sin scoring:

-Ballen kom perfekt ned der og jeg bare stolte på venstrebeinet mitt og det var utrolig deilig å se den gå inn. Det var en syk følelse, sa Salvesen til Eurosport etter kampen.

De 11 fra start / S08

Skjermbilde via S08 / Twitter