august 26

God mandag! Status iøstfold: Fort på E6. Innbrudd i bolig. Brann på bakeriet. Fort i 60-sone

God mandag! Våkner opp til blå himmel og utsikter om fint vær. Er inne i en litt varmere periode, med mer sommerpreg. Ser ut til at det kan vare et par dager.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag de siste timene, Her er noe av det som har skjedd..

Innbrudd i bolig

#Sarpsborg

Kl 22.58

Gamle Kongevei. Melding om innbrudd i bolig. Borttatt TV, playstation og klokker. Politi har vært på stedet og gjennomført åstedsundersøkelse. Forholdet er anmeldt.

Stjal klokker og TV

#Greåker

Kl 00.29

Eier av privatbolig oppdaget søndag kveld at det hadde vært innbrudd på stedet. Stjålet bla tv og klokker. Politi har utført åstedsundersøkelse, sak opprettes.

Uvisst når selve innbruddet har skjedd, eier har ikke vært på adressen på lang tid.

søndagskveld

Beruset dame

#Fredrikstad

Kl 22.29

St. Crox gate. Mld om beruset eller syk person som ligger på bakken. Vi reiser ut og påtreffer en beruset dame i 60-årene fra Fredrikstad. Hun blir vurdert som i stand til å ta vare på seg selv og kjørt hjem.

Trafikkuhell

#Eidsberg

Kl 21.36

Melding om trafikkuhell på E18 retning Oslo. To biler involvert. Ett kjørefelt stengt. Skjedd ved Lintotjern. Fremstår ikke som at noen er skadet. Små materielle skader. Skal være østgående.

Brann på bakeriet

#Fredrikstad

Kl 20.04

Gressvik. Melding om brann i bakeri på Storveien. Brannvesenet er på stedet og i innsats. Kom flammer fra ventilasjonsanlegget. Ingen personer skadet.

Trafikkontroll i 60-sone

#Sarpsborg

Kl 19.15-20.30

Hafslundsøy. UP har avholdt trafikkontroll på Nordbyveien i 60-sonen. Det ble gitt 8 reaksjoner – 7 forenklede forelegg og én anmeldelse og FK-beslag for hastighet. Høyeste hastighet var 93 km/t.

For fort på E6

#Sarpsborg

Kl 19.17

UP anmelder bilfører for å ha kjørt i 156 km/t i 100 sonen på E6 utenfor Tunejordet. Mann 30 år fra Oslo. Førerkortet beslaglagt.