august 27

Lars Lagerbäck har tatt ut følgende tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Sverige

Skjermbilde via NFF / Twitter

Presenterte troppen

Tirsdag presenterte landslagssjef Lars Lagerbäck troppen til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Sverige. I troppen ble det funnet plass til to nye ansikter opplyser fotballforbundet i en melding.

Haaland og Normann

  • Vi har Mathias Normann og Erling Braut Haaland som kommer inn som debutanter. Vi vil rotere på noen plasser i troppen, og de kommer begge inn fordi de har gjort det veldig bra. Mathias har spilt fast etter at han flyttet til Rostov i januar, og Erling har fått spilt mye i oppkjøringen og starten av sesongen. Han har scoret mål og også i spillet for øvrig vist mye positivt. Begge har gjort det veldig bra, og det skal bli interessant å se de fungerer sammen i vår gruppe, sier landslagssjef Lars Lagerbäck.