august 27

Ny spiss til Sarpsborg 08. Kyle Lafferty har signert …

193 centimeter over bakken og en ekte kriger på banen. Kyle Lafferty er hentet inn som Sarpsborg 08s nye spiss ut året opplyser S08 tirsdag morgen.

-Score mål

  • Jeg er her for å score mål og jobbe knallhardt for laget og klubben som jeg har fått et veldig godt inntrykk av. Tross tapet mot Strømsgodset, mener jeg det var en del positivt. Laget spilte kanskje ikke sin beste kamp, men det var muligheter for scoringer der. Jeg vil komme med noe annerledes og en erfaring jeg håper laget vil nyte godt av, sier den nordirske nysigneringen.

CV

Tar man en titt på Laffertys CV, ser man raskt at 31-åringen har vært med på mye. I EM-kvalifiseringen før 2016-mesterskapet scoret Lafferty syv mål og noterte seg for én assist på de ni kvalikkampene han spilte for Nord-Irland da laget gikk til EM.

-Stor og sterk

  • Jeg er en stor, sterk spiss. Jeg vet at det kommer tøffe kamper, men er alltid klar for en fight. Det kommer til å bli 90-minuttere med «tough battles», men jeg skal alltid gå av banen og ha gitt maks.

Aktuell link

Foto via S08