august 29

God torsdag! Status iøstfold: Nedbør, lyn og forsinkelser. Flere tatt for høy hastighet..

God torsdag! Våkner til overskya vær og nedbør. Kan være smart med en paraply eller regnfrakk om du skal bevege deg noe særlig i friluft..

Trøbbel

Meldes om trøbbel på deler av Østlandet etter nattens nedbør og lynnedslag. Er utfordringer med å holde togene i rute, og rapporter tyder en rekke problemer. Ser likevel ikke ut som Østfold er noe særlig rammet inntil videre.

status iøstfold

Så langt ingen meldinger om dramatikk i vårt distrikt. Tilsynelatende en grei natt. Her er noen meldinger fra de siste 48 timene..

Fort i 80-sone

#Råde

-onsdag

Rådesletta. Up har hatt fartskontroll på stedet. Resultat ble 10 forenklede forelegg og et beslag av førerkort. Høyeste hastighet ble målt til 126 km/t i 80 sone.

Narkotika

#Svinesund

-onsdag

Tolletaten stanser en bil for kontroll. Mann i 40-årene er fører. Han har ikke gyldig førerkort. Det blir videre gjort et beslag av mindre mengder narkotika. Mannen anmeldes for forholdene.

Laserkontroll

#Fredrikstad

-onsdag

Vikene, FV117 UP har gjennomført laserkontroll på stedet. Det har blitt utstedt 3 forelegg for høy fart. Høyeste hastighet ble målt til 71 km/t i 60-sona.

Ruspåvirket

#Svinesund

-onsdag

Politipatrulje tilkalles av tolletaten. Toll har stanset en svensk bil med 3 personer i. Fører, mann i 30 årene bosatt i Oslo, fremstår ruspåvirket. Nødvendige prøver blir tatt og førerkort er tatt i beslag. Forholdet anmeldes.

Fort i 50-sone

#Eidsberg

-onsdag

UP-patrulje stoppet bil i 83 km/h i 50-sone på FV128. Beslag av førerkort. Sak opprettes. Fører er lokal mann i 60-årene.