august 30

God fredag! Status iøstfold: Høy fart. Gjemte seg i putekasse. Festivaltid

God morgen, er fredag og straks helg. Våkner til overskya vær og prognoser om varierte værforhold. Er siste helg i august.

Noen planer for helgen?

Hva med en tur på festival? Er klart for Sarpsborgfestivalen med artister som bla Ina Wroldsen, DeLillos, Madrugada og Carola. Spilles også mye fotball i helgen. Er flere kamper i lavere divisjoner, og S08 møter Viking i Eliteserien. Spilles også interessante kamper i Premier Leauge.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på oppdrag natt til fredag. Tilsynelatende ganske rolig, men en fyr gjemte seg i en putekasse..

Gjemte seg i putekasse

#Moss

Kl 01.11

Møbelringen. Politiet har anholdt en mann etter melding om innbrudd på stedet. Etter et grundig søk fant vi en mann som gjemte seg i en putekasse. Han var i besittelse av en liten mengde narkotika, og er kjent av politiet fra tidligere

Høy fart

#Eidsberg

E18. UP har stanset en bil for trafikkontroll etter en gjennomsnittsmåling på 151 km/t i 90-sone. Fører hadde førerkortet på prøvetid. Førerkortet ble beslaglagt.

Fort i 70-sone

#Fredrikstad

-torsdag

Fv110. UP har hatt Laserkontroll. 4 forenklede forelegg for høy fart. Høyeste 90 km/t i 70 sone.

151 km/t i 90-sone

#Trøgstad

-torsdag

Up måler hastighet på en bil til 151 km/t i 90-sonen. Ung mann på 19 år anmeldes for forholdet, og hans førerkort tas i beslag.