august 30

Tidligere Vålerenga-spiller klar for Fredrikstad. Riki Alba..

Riki Alba har bøttet inn mål i år, nå har den tidligere Vålerenga-spilleren signert en avtale ut 2019 med FFK opplyser klubben på sine nettsider. Alba var blant de største fremtidshåpene i Vålerenga sitt produktive ungdomsmaskineri i følge klubben.

Studier

Etter en periode hvor studier har vært prioritert, er nå 24 år gamle Riki mer motivert enn noen gang og klar for å bidra i FFK. Halvannet år i Lørenskog har gitt 44 mål på 44 kamper, spesielt i 2019 har det virkelig løsnet med imponerende 26 seriemål på 17 seriekamper for den robuste frontmannen.

  • Da FFK meldte interesse var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg følte meg veldig ønsket og ser frem til en spennende høst. Jeg gleder meg til å bidra og er klar for å gi alt for klubben i jakten på opprykk sier Riki Alba.

-Imponere

  • Ettersom vår skadesituasjon har vist seg å være av mer langsiktig karakter enn først forventet, så vi det nødvendig å styrke troppen før våre 20 siste kamper i 2. og 4. divisjon. Vi har fulgt Riki gjennom årets sesong og latt oss imponere over hans evne til å score mål. At han tydelig gir utrykk for at han ønsker seg tilbake på høyere nivå, etter å ha satset på pedagogisk utdanning noen år, passer godt inn med der vi er nå. I Riki for vi framfor alt en spiller som har målteft og gode ferdigheter forteller Per-Mathias Høgmo.

Foto via FredrikstadFK | Aktuell link