august 31

God lørdag! Status iøstfold: Trafikkulykke. Mindreårige med alkohol. Ruset sjåfør

God lørdag! Våkner opp til overskya vær og vind. Er siste dag i august måned, og er på vei inn i høsten for alvor. Prognosene for helgen tyder på noe variert vær, men ganske Ok temperaturer.

Noen planer for helgen?

Arrangeres Sarpsborgfestival med en rekke kjente artister, og er nye muligheter for musikalsk hygge lørdag kveld. Spilles også mye fotball denne helgen. Spilles både kamper i norsk eliteserie og lavere divisjoner. Samtidig er det flere aktuelle oppgjør i England og europeiske ligaer.

status iøstfold

Politi og nødetater følger opp aktuelle hendelser i vårt distrikt. Så langt ikke meldt om noen dramatiske hendelser, men vi oppdaterer ved nye vesentlige meldinger. Her er noe av det som har skjedd.,

Trafikkulykke med moped

#Fredrikstad

-fredag

Fv. 107. Singelulykke med moped. Nødetatene har vært på stedet. Skadet tenåring ivaretas av helsevesenet. Politiet oppretter sak.

Alkohol og mindreårige

#Mysen

-fredag

Høytorp fort. Større ansamling av mindreårige der flere drikker alkohol. Politi og «natteravnere» på stedet. Ønskelig at foreldre som har ungdommer på stedet, får/tar «kontroll» på sine respektive ungdommer.

Ruset sjåfør

#Sarpsborg

-fredag

UP-patrulje stanset bil hvor fører viste seg å være ruset. Mannen mister førerkortet og blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand

..tidligere fredag

Trafikkulykke. Bil av veien

#Halden

-fredag

Iddefjordsveien. Melding om bil som har kjørt av veien. Nødetatene er fremme. En pasient som er våken. Bilen ligger utenfor veien. Prøver for å bevise beruselsesgrad er tatt, og førerkortet er beslaglagt.

Skoleveiskontroll

#Fredrikstad

Nøkleby skole. 5 stk. forenklede forelegg for fart – 45 km/t i 30 sone, og en anmeldelse for kjøring uten førerkort.