september 01

Nesten for Sarpsborg 08 – raknet på slutten. 2-2 mot Viking

På jakt etter en sjelden seier tok Sarpsborg 08 i mot Viking søndag kveld. Med nyinnkjøpte Lafferty fra start var det også spenning til hva den nysignerte spilleren kunne bidra med.

..i søkelyset

.. og han kom i søkelyset, om vel – til slutt på en negativ måte. Lafferty måtte etterhvert gå av banen etter to gule kort.

1-0

Etterhvert var det S08 som tok ledelsen på stadion. Hjemvendte Magnar Ødegård sender hjemmelaget i ledelsen med 1-0. Målet kom etter heading i 37-minutt.

2-0

Etter ca 10 minutters spill av 2.omgang var det Mos sin tur.

-Vi dobler ledelsen. Målsniken lurer og stusser ballen i nota. 2-0 beskriver S08 på Twitter

..klok av skade

..men klok av skade fra tidligere i sesongen bør S08 score flere mål for å vinne, og selv om 2-0 så lovende ut – holdt ikke helt inn i dag heller.

2-1

Etter 85 kom kveldens første Viking-scoring. Målfarlige Tommy Høiland sørget for ny spenning i kampen.

2-2

.. og kun noen minutter senere kom utligningen for bortelaget. Even Østensen ga balanse i regnskapet.

Uavgjort

Kampen ender til slutt 2-2

-Surt

Sarpsborg 08 ledet 2-0 i det 85. minutt, men heller ikke i dag ble det seier for de blåhvite oppsummerer S08 etter kampen.

-Ord kan ikke beskrive hvor surt det var at seieren glapp på slutten. Det er to og en halv måned siden forrige tre-poenger, men den kan komme mot Vålerenga på Stadion, mandag om to uker. (S08)

..så ble nysigneringen utvist

-En 77 dager lang periode uten seier i Eliteserien så ut til å ta slutt, men så ble nysigneringen Kyle Lafferty (31) utvist i hjemmedebuten på Sarpsborg Stadion oppsummerer VG