september 08

God søndag! Status iøstfold: Ubehagelig for barnefamilie. Slåsskamp. Sår på knokene. Amper stemning..

God søndag. Våkner opp til en varm kopp kaffe og søndagens nyheter. Håper helgen har vært Ok så langt.

Prognosene for dagen tyder på noe variert vær, og temperaturer mellom 15-16 grader.

status iøstfold

Politi og nødetater har levert en oversikt over noe av det som har skjedd i vårt distrikt, Her er noen aktuelle hendelser..

Ubehagelig for barnefamilie i Halden

#Halden

Kl 03.30

Melding om innbrudd i leilighet i 3. etasje. Gjerningsmann skal ha klatret opp på utsiden av bygget og tatt seg inn på soverom til sovende personer. Det er også barn i leiligheten. Politiet i Halden har kontroll på gjerningsmannen etter 10 minutter. Mistenkte er en mann i 30 årene og ikke helt ukjent for politiet. Det er foreløpig uklart om grunnen til at han tok seg inn der. Det er foreløpig uvisst om noe er stjålet. Politiet er på stedet nå og snakker med de fornærmede og gjør undersøkelser på åstedet.

Sovende mann i skråparkert-bil

#Sarpsborg

Kl 05.25

Melding om sovende mann i førersetet på en bil som har skråparkert i en gate. Han er tydelig ruspåvirket. Mistanke om promillekjøring. Nødvendige prøver tatt. Førerkort tatt i beslag og sak er opprettet.

Slåsskamp

#Fredrikstad

Kl 02.55

Slåsskamp i gågata. En fornærmet kar blitt tildelt et slag i ansiktet på et utested. Mulig forholdet vil bli anmeldt.

Sår på knokene etter slåsskamp

#Fredrikstad

Kl 00.20

Kommer melding om slagsmål. Politiet rykker ut til stedet. Slagsmålet er avsluttet før politiet ankommer. 2 unge gutter på 20 år har litt småsår på knokene. De blir bortvist fra området og de får selv vurdere i hvilken grad de vil anmelde hverandre.

Amper stemning

#Fredrikstad

Kl 02.25

Amper stemning utenfor et utested. Det resulterte at en kar ble fysisk utagerende. mannen i 20 årene slå både en ordensvakt og en annen gjest. Kjørt arrest og saker opprettes.

Ruspåvirket

#Halden

Kl 02.10

Politiet stanser en bil for kontroll, Fører, en dame i slutten av tenårene, fremstår ruspåvirket. Nødvendige prøver er tatt. Førerkort er tatt i beslag. Sak opprettet.

Til legevakt

#Moss

Kl 02.35

2 unge menn på vel 20 år i klammeri utenfor et utested. En av dem skal ha slått den andre. Fornærmede kjørt legevakt for behandling av lettere skade.

Ville ikke høre

#Fredrikstad

Kl 00.45

En mann i 30 årene forsøkt bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. Det vil han ikke etterkomme og får dermed transport til arrest. Anmeldt for forholdet.

I arrest

#Mysen

Kl 01.10

En beruset mann i 40 årene er et problem ved et utested. Nekter å forlate stedet. Kjøres arresten. Anmeldt.

Lørdagsettermiddag

Bil i husveggen

#Sarpsborg

Kl 14.54

Borgenhaugen. Vi er på stedet da det ble meldt at en bil hadde kjørt inn i en husvegg. Bilen har mest sannsynlig trillet inn i veggen «på eget initiativ» ikke mistanke om noe kriminelt.