september 16

Endelig jubel i Sarpsborg. S08 vant 1-0 over Vålerenga

Sarpsborg 08 og Vålerenga avsluttet eliteserie-runden mandag kveld. S08 som har kniven på strupen og sårt trenger poeng for overleve i divisjonen.

Eurosport-kommentator Joacim Jonsson tror Sarpsborg klarer seg – selv om «alt tilsier at de rykker ned» skrev VG før kampen.

– I utgangspunktet tilsier alt at Sarpsborg rykker ned. De har bare to seirer på 20 kamper. Hva skulle tilsi at de får tre-fire seirer på de ti siste? Ingenting tilsier det. De får skjelven mot slutten av kampene, de klarer ikke å holde på ledelser. ( Her er hele saken )

Ingen fyrverkeri

Sarpingene hadde mye ball, men den første omgangen ble aldri noe fyrverkeri av en omgang.

Begge lag spilte seg til et par fine muligheter, men det tok nesten 45 minutter før kveldens første scoring.

… men rett før pause kunne hjemmesupporterne juble

1-0

-Lindseth!!!! Kantspilleren vrir kula vakkert i lengste fra 20 meter etter god jobb av Mos og Strand Larsen i forkant. 1-0 oppsummer klubben på Twitter.

Etterlengtet seier

Målet ble også det eneste i kveldens jevnspilte match. Det betyr at Sarpsborg 08 tok en viktig og sjelden seier i bunnsjiktet av tabellen.

Akkurat nå er det 3 lag som ligger i bunn av tabellen hvor alle har 19 poeng hver. De andre lagene er Strømsgodset og Ranheim.

Elleve forsøk

-Sarpsborg 08 tok tre sårt tiltrengte poeng hjemme mot Vålerenga, og vant for første gang på elleve forsøk oppsummerer Eurosport

-Hjemmelaget hadde ledet i syv av sine ti forrige seriekamper på hjemmebane, men likevel endt med å gi vekk poeng i samtlige, skriver nettstedet videre.

De 11 fra start

Fotomontasje via S08


.. saken oppdateres og justeres