september 16

God mandag! Status iøstfold: Pågrep to etterlyste gutter. Innbruddstyver tatt på fersken. Innbrudd i hytter..

God mandag! Våkner til sol og blå himmel. Prognosene tyder på en fin start på uka.

Noen planer?

Spilles ny eliteserie-kamp i Sarpsborg i dag. Et presset hjemmelag møter Vålerenga Kl 19.00 i kveld.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet. Her er noe av det som har skjedd

Tyver tatt på fersken hos bedrift

#Sarpsborg

Kl 00.26

Melding om utløst alarm fra et alarmselskap. En utløst alarm hos en bedrift på Borgenhaugen. Politiet var raskt på stedet og kom etterhvert i kontakt med to menn inne i lokalet. Begge er kjenninger i 40 årene. Ble pågrepet og satt i arrest i påvente av avhør utover dagen.

Trafikkulykke

#Råde

Kl 06.42

Melding om trafikkulykke på E6 ved Missingmyr i Råde. Bil i autovernet. Trafikken står stille sydgående. To biler involvert. Mye avfall på stedet ettersom hengeren på den ene bilen veltet i forbindelse med hendelsen.

Fører av den ene bilen, mann i 30 årene, kjøres legevakt for sjekk. Fører av den andre bilen, mann i 60 årene, kjørt Kalnes for sjekk-antatt uskadet. Politiet oppretter en sak og etterforsker videre.

Søndagsettermiddag

Båteier pågrep to etterlyste gutter

#Moss

Kl 12.40

En båteier har pågrepet to etterlyste 16 år gamle gutter, som hadde gjort innbrudd i båten hans ved Fiske båtforening. Guttene blir hentet av ansatte fra barnevernsinstitusjonen de bor på.

Innbruddstyver pågrepet ved hytte

#Hvaler

Kl 15.42

En hytteeier har pågrepet en kvinnelig innbruddstyv ved hytta si på Edholmen. En mann stakk fra stedet, men ble pågrepet av en politipatrulje på Edveien ved Holtefeltet. Mannen har erkjent å ha brutt seg inn i en hytte og sovet der i natt og så brutt seg inn i ny hytte. Han har også erkjent å ha stjålet en sykkel fra en tredje hytte.