september 16

Sesongstart for «Åsted Norge»

Foto via Tv2 / Solli

Åsted Norge – Sesongpremiere!

Josefine – babyen i containeren

«Åsted Norge» ser nærmere på et et uoppklart mysterium fra 1990 opplyser Tv2 i en melding.

En nyfødt baby blir helt tilfeldig funnet i en plastpose i en søppelcontainer. Hvem var det som ble funnet i containeren – og hvem kastet henne der? Og hvorfor?

Funnet død på parkeringsplass

Ronny Nygård (43) ble funnet død på en parkeringsplass i Bergen etter å ha tatt en nattbuss. En person er siktet, men politiet trenger flere tips, og ber vitner melde seg. Vi er med på etterforskningen når politiet kjører ut en tilsvarende buss på åstedet for å gå opp ruten til Ronny før han ble drept.

Om serien

I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte.

Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde, tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen og politioverbetjent Rune